yotomeczek Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Please attach a picture of your overclocking rig. eee jak się nie poprawię to dodam, a jak się poprawię to dodam razem z poprawką :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) hm jestescie pewni ze ta kategoria jest na spi ?? bo ja tam widze pifast... no wlasnie, tak patrze, szkoda... Edytowane 11 Listopada 2009 przez guderian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Wczesniej było 32M, dziwne, że zmienili... to nic, zrobi się pifasta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 A ja dodałem wynik i wciąż nie jest punktowany mimo że powinien być. Czy oni to sami sprawdzają i dopiero dodają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie jest punktowany, bo są potrzebne co najmniej trzy wyniki od trzech różnych osób z jednego kraju. Dobrze zrobiłeś, że zacząłeś pierwszym wynikiem :) Wkrótce będą trzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 z chęcią bym dodał wynik do kategorii nr2, niestety chwilowo nie mam ramu, może zdążę, jeszcze coś kupić do tego czasu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Najpierw trzeba zdobyć jakieś punkty za pierwszy etap... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) Ja zrobiłem co mogłem niech ktoś doda wyniki bo szkoda żebyśmy nie mieli żadnych pkt. Edytowane 11 Listopada 2009 przez KamilGrzbiecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Pisałem o tym na forum benchmarka i overclock.pl - nie ma zainteresowanych z Quadzikiem <_< Jeszcze 4 godziny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) http://hwbot.org/result.do?resultId=919744 Ufff zdążyłem :) Edytowane 11 Listopada 2009 przez yotomeczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) Super yotomeczek tylko że jakoś na stronie nie widzę twojego wyniku. I jeszcze Polski na punktowanych miejscach w powinniśmy już być. Edytowane 11 Listopada 2009 przez KamilGrzbiecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Super yotomeczek tylko że jakoś na stronie nie widzę twojego wyniku. I jeszcze Polski na punktowanych miejscach w powinniśmy już być. będzie dobrze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 No jak yotomeczek zdąży dodać ten wynik i nic się nie zmieni w pozostałych teamach to powinno być 7 miejsce i 2pkt dla Polski :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Tylko teraz trzeba sobie zadać pytanie: aż 2 pkt czy tylko 2 pkt? Przecież ryba i Chaos zajęli 2. miejsce na świecie. Trzeba pokazać, że nie tylko oni "dwaj" potrafią w Polsce benchować :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Tylko teraz trzeba sobie zadać pytanie: aż 2 pkt czy tylko 2 pkt? Przecież ryba i Chaos zajęli 2. miejsce na świecie. Trzeba pokazać, że nie tylko oni "dwaj" potrafią w Polsce benchować :wink: brawo za błyskotliwą wypowiedź - dorzuć jakiś wynik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 HWBot Country Cup 2009 - Rules * Reminder: act smart. * Retail hardware only. Hardware must be availabe for purchase at the beginning of this competition. :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) Akurat nie mam C2Q :oops: , ale spróbuje powalczyć w AMD (mam 5000+ BE), ale tylko na powietrzu, bo SubZero nie dam rady... edit: dlaczego nie dodało wyniku yotoma tylko jest napisane, że KamilGrzbiecik dodał swój wynik od nowa? edit2: * Retail hardware only. Hardware must be availabe for purchase at the beginning of this competition.Aha, czyli bez ESów <_< Edytowane 11 Listopada 2009 przez KOZIRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Może zdążysz jeszcze "poprawić" screena :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja mam ES i jest ok :???: Jakby było cos nie tak, to by chyba oflagowali wynik? Jest!!! Polska 7 miejsce, 2 pkt. Odkujemy się w 2. fazie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja mam ES i jest ok :???: Jakby było cos nie tak, to by chyba oflagowali wynik? Jest!!! Polska 7 miejsce, 2 pkt. Odkujemy się w 2. fazie :D pewniaczek :P ja się nigdy nie zarzekam :D wyda to będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) No ja z góry zakładałem, że nie dodaje, bo mam sobie wersje Extreme jakiegośtam starocia QX6850. Jeszcze niedawno był wpis " no extreme versions allowed"... @ guderian - jak bardzo chcesz to musiałbyś tylko pokryć koszta wysyłki :-D Edytowane 11 Listopada 2009 przez majkel84 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Massman Wam przyblokowal panowie wyniki z ESami... albo ESem ;] czort wie co Wy tam uzywacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 To nic, jeszcze sześć konkurencji przed nami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 No, moze jak dojedzie do mnie nowy Classified i bedzie pare godzin wolnego, to sie pobawie. Ale z gory uprzedzam ze mi sie nie chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 No, moze jak dojedzie do mnie nowy Classified i bedzie pare godzin wolnego, to sie pobawie. Ale z gory uprzedzam ze mi sie nie chce. a komu się chce :P Kiedy będziesz miał 762? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Jak dojedzie, bardziej mnie martwi brak 4 kart ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Jest!!! Polska 7 miejsce, 2 pkt.? 7. Italy - 2 points :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 @up Czytaj wszystkie posty a nie wybiórcze to będziesz wiedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overcloker Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 a sprubuje dodac cos z amd ale dopiero w etapie 5 bo bedzie wPrime 32m i bede mial nowy zasilacz ale napewno temp. nie bedzie poniżej 0 komputer na balkon i jazda mysle ze uda mi sie cos wycisnac ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 KamilGrzbiecik - podwójne brawa. Po pierwsze - za pierwszy wynik - Tomka i moja pierwsza myśl była, że nikt nic nie zrobi, więc nasze dwa wyniki nie będą potrzebne. Po drugie - wyróżnili cię nawet na stronie podsumowującej pierwszy etap: http://hwbot.org/article/news/russia_wins_...up_2009_stage_1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...