Gość majkel84 Opublikowano 12 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2009 Nie jest źle, jesteśmy przecież za Kazachstanem. Zawsze to lepiej niż w rankingach FIFA :-P A tak na poważnie to przyłączam się do gratulacji dla Kamila. Świetna robota. Już jakiś czas temu widzieliśmy zmagania z tym Quadem. Teraz przypieczętowane naprawde ładnym wyniczkiem. Względem pierwszego miejsca - 400MHz różnicy a w czasie tylko 0,9s :-) Dać Ci DDR3 i troche chłodu i byś jeszcze bardziej porządził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overcloker Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 czemu polski nie ma w rankingu jest kraj ktory ma 1pkt a my co? podobno mielismy 2pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 czemu polski nie ma w rankingu jest kraj ktory ma 1pkt a my co? podobno mielismy 2pktNastępny... Temat nie ma 50 stron, nie zaboli Cię jak przeczytasz cały zamiast powtarzać to samo pytanie które było kilka postów wstecz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Dzięki a gdzie jestem wyróżniony bo nie dowidzę? Ja jeszcze z tym procesorem nie skończyłem ;) Dopiero go rozgrzewam ;) A tak na poważnie to jeszcze na sub zero nie był tylko na powietrzu na parapecie przy temperaturze za oknem 5*C więc jeszcze coś postaram się z niego wycisnąć i dodać na HWBot'a to pare pkt wpadnie dla United team of Poland ;) Tu możecie zobaczyć co do mnie wczoraj przyszło ;) http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=3403832 A tu mój temat http://forum.purepc.pl/Chlodzenie-freonem-...Ss-t302227.html A będzie jakaś konkurencja dla Quadów na LGA775? Edytowane 14 Listopada 2009 przez KamilGrzbiecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 yotomeczek masz może w planach zrobić wynik PiFast do HWBOT Country Cup 2009 tym Core i7 Extreme 975 @ 5162mhz on SS? Bo zauważyłem, że dzisiaj dałeś SPI32M... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Na 5162 MHz to raczej nie da rady na mnożniku 20 :) Ale z tego co wiem to yotomeczek ma w planach, ja też mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 (edytowane) Chodzi mi o sam fakt posiadania wymaganego procesora :wink: Jeśli już 2 osoby są to b. dobrze A ryba będziesz może miał zamiar dodać swój v-ce rekord świata SPI32M na AMD do 3. etapu? :) Edytowane 17 Listopada 2009 przez KOZIRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 No, to kto jeszcze dodaje pifasta do drugiej fazy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overcloker Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 ja bym dodal gdybym mial core i5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrzostek Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Trzeba mieć Core i7 na LGA1366, a nie Core i5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overcloker Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 a jo sorki moj blad ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 a jo ...kolega z mazur? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overcloker Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 kolega z mazur? nie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 Śląsk zapewne? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 kolega z mazur?na mazurach sie tak nie mówi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 No jak - jeżdże na wieś, nieopodal Olsztynka i tam zawsze zamiast tak mówią "jo", choć to bardziej warmia niż mazury. A na ślunsku to raczej "ja". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 I co panienki, rybek i Chaos nie dodali wynikow to zostaliscie na lodzie w dwoch kategoriach?;) Jak mnie serce cos ruszy i ostatnia ksztyna patriotyzmu kopnie mnie w zadek, to zrobie jakis wynik. Pomimo tego iz wiem, ze reszta sie w ogole nie postara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 I co panienki, rybek i Chaos nie dodali wynikow to zostaliscie na lodzie w dwoch kategoriach?;) Jak mnie serce cos ruszy i ostatnia ksztyna patriotyzmu kopnie mnie w zadek, to zrobie jakis wynik. Pomimo tego iz wiem, ze reszta sie w ogole nie postara. Coś taki zgryźliwy z wieczora :P Oczywiście nikt Ciebie do niczego nie zmusza - nie czuj żadnego "przymusu" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nethaker Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 No jak - jeżdże na wieś, nieopodal Olsztynka i tam zawsze zamiast tak mówią "jo", choć to bardziej warmia niż mazury. A na ślunsku to raczej "ja". Kolega Kaszebe :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 prawdziwe polskie piekiełko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) No, ryba elegancki wyniczek dodał, mam nadzieję, że ktoś jeszcze się ruszy i się nie zmarnuje ;) Niestety z AMD to ja mam u siebie co najwyżej athlona xp 2000+. Edytowane 21 Listopada 2009 przez Oskaliber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz76 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 spróbuję wrzucić cos z x2 6000 ale tylko na wodzie wiec reweli nie bedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Z tego co widze na hwbocie idzie na nim zrobić 20min~, więc byłby to jak najbardziej przydatny wynik. EDIT: Jak nie znajdą się 3 osoby to mogę dorzucić wynik 43min~, średnią trochę to popsuje ale może w końcu byśmy mieli 3 wyniki :D Edytowane 21 Listopada 2009 przez Oskaliber Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Niedługo powinien sie pojawic jeszcze jeden wynik z kategorii AMD :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Wynoszący mniej więcej...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 ~21-22 minuty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 No to będzie elegancka średnia 15sek~. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 dodałem swój wynik. Elo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Pięknie Polska na 1. miejscu :] A w klasyfikacji ogólnej: 1. Romania - 21 points 2. Iran - 16 points 3. Russian Federation - 15 points 4. Brazil - 13 points 5 Indonesia - 12 points 6. Poland - 10 points 7. Belgium - 9 points 8. United States - 5 points 9. Estonia - 4 points 10. France - 2 points 11. Portugal - 2 points 12. Italy - 2 points Edytowane 22 Listopada 2009 przez KamilGrzbiecik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
overcloker Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 nom polska nie zle poszla szkoda ze w ogulnej na 6 mijescu ;/ jesli wPrime32m bedzie dla amd te z chcia powalcze bede mial juz nowa zasilke i na dowrzu pownino byc juz dostatecznie zimno ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...