Pk.Master Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mam płyte Shuttle AK32 v2.1 i jakość dźwięku z zintegrowanej karty muzycznej jest PRZERAŻAJĄCA, poprostu TRAGICZNA. Jednak słyszałem że można coś z tym zrobić, poprawić jakość dźwięku. Czy może wiecie jak i czym można sprawić że dzwiek z tej karty będzie choćby dostateczny? Może są jakieś programy które pomagają w takim problemie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Sprawdz czy chipset się nei grzeje, zmień sterwoniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Hmmmmmmmmmm u mnie jest od początku wszystko ok :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 hmm u mnie tez ale i tak uzywam poczciwego sb 128 pci :):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...