Skocz do zawartości
Ziolek1983

Gdzie Kupić Pentagram Karakorum ? (wawa I Okolice)

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio kupiłem sobie płytę główną Gigabyte EP-31DS3L, w tym tygodniu kupuję Pentium E5200 i mam problem, żeby zlokalizować miejsce gdzie można dorwać gdzieś Pentagram Karakorum.

Może ktoś wie gdzie go dostać w Warszawie ? Bo chyba w podobnej cenie nie ma raczej alternatywy jeśli chodzi o wysoką wydajność ?

Edytowane przez Ziolek1983

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, że TerraCom nawet by mi bardziej odpowiadało, bo sklepy znajdują się po "mojej" stronie Wisły, ale na ich stronie internetowej nie widziałem Karakorum w asortymencie, mimo to spróbuję podjechać :)

Jeśli chodzi o Xigmatek to w podobnej cenie widzę HDT-S1283 Scorpion. Z testów PCLab wynika, że jest nieco wydajniejszy od Karakorum (1-2 stopnie C) ale cenę ma jednak o przynajmniej 30% wyższą.

EDIT: Jeśli chodzi o to, że Karakorum jest głośniejsze to dla mnie żaden problem, bo w obudowie siedzi Radeon 4850 Zalman, który skutecznie zagłusza całą resztę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety Format dał tyłka ... Zamówiłem na stronie internetowej i wybrałem odbiór osobisty. Otrzymałem potwierdzenie, wydrukowałem, pojechałem i z rozbrajającą szczerością powiedzieli mi, że nie mają Karakorum i jak chce to mogą spróbować na wtorek ściągnąć. Nie ładnie, nie ładnie ... tym bardziej, że jechałem tam chyba z 1,5 godziny ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogólnie lipa z tym Karakorum. Złaziłem dziś całą giełdę pod GUSem i był tylko w jednym pawilonie... za 140zł co jest chyba lekką przesadą. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ? TerraCom sprawdzony - w 3 sklepach nie ma.

EDIT: W związku z tym, że Karakorum jest po prostu w tej chwili nie do dostania - zmieniłem obiekt zainteresowania :damage_wall:

Wybór padł na AeroCool DCC-C1200, który wg. testów spisuje się nawet sporo lepiej ( http://pclab.pl/art38203-4.html ). Z odbiorem osobistym wyjdzie 130zł w TerraCom.

[OT] Co gorsza wczoraj źle zaparkowałem koło GUSu i mnie ustrzelili na 200zł i 2pkt :? kurcze za sumę mandatu i tego coolera mógłbym wybrać już coś na prawdę konkretnego B-) [/OT]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi