Ziolek1983 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Ostatnio kupiłem sobie płytę główną Gigabyte EP-31DS3L, w tym tygodniu kupuję Pentium E5200 i mam problem, żeby zlokalizować miejsce gdzie można dorwać gdzieś Pentagram Karakorum. Może ktoś wie gdzie go dostać w Warszawie ? Bo chyba w podobnej cenie nie ma raczej alternatywy jeśli chodzi o wysoką wydajność ? Edytowane 3 Listopada 2009 przez Ziolek1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 http://format.com.pl/pc/537/245/Podzespoly..._KAROKORUM.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Dzięki serdeczne za wskazówkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 W Terra Com też mają Karaki, rozejrzyj się jeszcze w Xigmatek-ach, też niezłe coolerki za podobną kasę, i zbierają lepsze recenzje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Powiem szczerze, że TerraCom nawet by mi bardziej odpowiadało, bo sklepy znajdują się po "mojej" stronie Wisły, ale na ich stronie internetowej nie widziałem Karakorum w asortymencie, mimo to spróbuję podjechać :) Jeśli chodzi o Xigmatek to w podobnej cenie widzę HDT-S1283 Scorpion. Z testów PCLab wynika, że jest nieco wydajniejszy od Karakorum (1-2 stopnie C) ale cenę ma jednak o przynajmniej 30% wyższą. EDIT: Jeśli chodzi o to, że Karakorum jest głośniejsze to dla mnie żaden problem, bo w obudowie siedzi Radeon 4850 Zalman, który skutecznie zagłusza całą resztę ;) Edytowane 27 Października 2009 przez Ziolek1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Dość często bywam u nich pod gusem, i zazwyczaj mieli jakiś na składzie, może skrobnij do nich maila żeby na darmo nie jeździć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 No niestety Format dał tyłka ... Zamówiłem na stronie internetowej i wybrałem odbiór osobisty. Otrzymałem potwierdzenie, wydrukowałem, pojechałem i z rozbrajającą szczerością powiedzieli mi, że nie mają Karakorum i jak chce to mogą spróbować na wtorek ściągnąć. Nie ładnie, nie ładnie ... tym bardziej, że jechałem tam chyba z 1,5 godziny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziolek1983 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Ogólnie lipa z tym Karakorum. Złaziłem dziś całą giełdę pod GUSem i był tylko w jednym pawilonie... za 140zł co jest chyba lekką przesadą. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ? TerraCom sprawdzony - w 3 sklepach nie ma. EDIT: W związku z tym, że Karakorum jest po prostu w tej chwili nie do dostania - zmieniłem obiekt zainteresowania Wybór padł na AeroCool DCC-C1200, który wg. testów spisuje się nawet sporo lepiej ( http://pclab.pl/art38203-4.html ). Z odbiorem osobistym wyjdzie 130zł w TerraCom. [OT] Co gorsza wczoraj źle zaparkowałem koło GUSu i mnie ustrzelili na 200zł i 2pkt :? kurcze za sumę mandatu i tego coolera mógłbym wybrać już coś na prawdę konkretnego B-) [/OT] Edytowane 3 Listopada 2009 przez Ziolek1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...