cosmos Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Wiatam. Mam problem z pobieraniem plikow posiadam łącze 3 MB mam IP publiczne, stronki i sciaganie z serweow na porcie 80 smiga ze hej,ale sa ograniczone inne porty np: programy Dc,Dc++,emule sa ograniczone sciaganie max 2kb/s ,podobno jest na serwerze ustawione jakies kolejkowanie , czy mozna to jakims sposobem ominąć ? ustawianie innych portow na emulu nap 80 nie pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 po 1-sze lacze 3Mb a nie 3MB (roznica 8-9x :)) a co do problemiku.... nie ma sposobu zeby to ominac, jezeli na serwie admin ustawil... (przynajmniej mi o nim nic nie wiadomo :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jesli filtrowanie jest na podstawie monitorowania pakietow to mozesz sie pobawic w jakis spoofing, ale sadze ze to zabawa warta swieczki , bo wystarczy sie przejsc do admina i uzgodnic odblokowanie limitu w danych godzinach (nocnych np.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ta najlepiej pojsc z flaszka albo cus :D [cus moze sie = 1700+ dltc3 :D] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmos Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 taaaa chyba z siekierą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...