GieeM Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Właściwości płyty głównej ID płyty głównej 11/24/2000-693-596A-DD-2A6LGD4FC-00 Nazwa płyty głównej DFI CA61/CB50-V3/CB60-V3/PA61/PB50-V3/PB61-V3 Producent płyty głównej Nazwa firmy DFI Corporation Pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Skąd Ty te modele płyt przepisałeś? Raczej nie z samej płyty, tylko z jakiegoś manuala. Ustal (szukając na płycie), którą konkretnie masz, i sam poszukaj: http://www.dfi.com.tw/Support/Download/dow...B&INDEX_TYPE=MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 po liczbie postow latwo stwierdzic ze jestes poczatkujacy ale nie probuj sie wyreczac innymi i wykaz troche walsnej inwencji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GieeM Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Już szukałem... Znalazłem właśnie z 11/24/2000 a miałem z 09/27/2000 Na stronie producenta są tylko starsze niż mam, wiec gdzie mam jeszcze szukać?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ten jest 2 miesiace nowszy data jest zapisana w formacie mm/dd/rr a skoro na stronie producenta nie ma to juz nigdzie do ecs sa jeszcze na www.ocworkbench.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ten jest 2 miesiace nowszy data jest zapisana w formacie mm/dd/rr a skoro na stronie producenta nie ma to juz nigdzie GieeM wie, że to nowsza wersja -- dlatego ją instalował. Co do drugiego się zgadzam. Może po prostu nie być nowszego BIOS-u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GieeM Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Chyba macie rację... Zapodałem taki sam temat na windows.online: http://www.windows.home.pl/forum/viewtopic.php?t=3548 i też nic nie mogą znaleść ;-( Jeden podał mi kilka stron z biosami, ale też nic nowszego... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...