Fresh36 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Witam, potrzebuje obudowy do 300zł aby zmieściła duże karty (HD 5870), aby miała dobry przepływ powietrza i dobre chłodzenie, zasilacz najlepiej jakby był umiejscowiony na dole obudowy, i najchętniej wziąłbym taką, która ma szybke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Lancool K58 (ta jest najlepszym wyborem), SilentiumPC 400 Pure Black, Xigmatek Midgard Edytowane 26 Października 2009 przez emilek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Cooler Master RC 690 "Dominator" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 (edytowane) zdecydowanie Lancool. Ostatnio miałem to w łapach, szkoda, ze sam nie mogłem tego kupić, tylko Asgarda. Edytowane 31 Października 2009 przez qhash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 czy ktos moze wie czy w lancoolu jest zewnetrzna zatoka 3,5" na czytnik kart np? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qhash Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 czy ktos moze wie czy w lancoolu jest zewnetrzna zatoka 3,5" na czytnik kart np?Może po prostu nie zwróciłem uwagi, ale raczej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draenei Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Witam. nie wie ktoś ile kosztuje ten zestaw do montowania wentyli za górze w k58? bo nie mogę tego znaleźć, chyba że już dodają to w zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...