maciejzw Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 po instalacji radeona 9100 64mb na winxp prof w menadżerze urządzeń pojawiają mi się 2 nieznane urządzenia. Najnowsze catalysty nic tu nie pomagają. czy ktoś spotkał sie z podbnym problemem? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 A nie masz czasem karty VIVO? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejzw Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Podejrzewam to (razem z kartą dostałem kabel z wejściem i wyjściem). Nie wiem tylko jak to sprawdzić i dlaczego nie zainstalowało się automatycznie (wg sprzedawcy karta ma tylko wyjście). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 wylacz to w prawym przyciskiem i spokoj - ja tak firewire wylaczylem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Jeżeli masz rozgałęźnik z kablem oznaczonym jako wejście wideo lub osobne wejście i wyjście na karcie, to masz VIVO. Instalując taką kartę, musisz najpierw, przed Catalystami, zainstalować sterowniki WDM (przechwytywania obrazu). Powinieneś je mieć na płycie ze sterownikami. Wtedy Windows powinien sobie sam poradzić z rozpoznaniem nowych urządzeń. Niestety przy nowszych Catalystach XP miewa z tym trudności. Jeżeli tak się zdarzy, to będziesz musiał doinstalować te urządzenia ręcznie. Z listy, którą pokaże Windows, wybierasz dwa urządzenia ATI: ATI WDM Rage Theater Video i ATI WDM Specialized MVD Codec. Dobór sterowników zostawiasz Windowsowi (bo przecież już są w systemie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejzw Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Dzieki, będe dzisiaj z tym walczył. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejzw Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Wszystko gra. Wystarczyło doinstalować ręcznie dwa urządzenia WDM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...