spjer86 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Witam. Zainteresowałem sie WC i tak natrafiłem na pompy od pralek, Jedno pytanie czy taka pompa jest głośna? <_< Robie WC jak najniższym kosztem :) na razie wydałem 10zł a brakuje mi tylko bloku na CPU :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 ... czy taka pompa jest głośna? <_<Jest bardzo głośna, w dodatku nie przystosowana do ciągłej pracy. Poza tym w idle będzie głównym elementem podgrzewającym ciecz :lol: ...tanie i dobre jest tylko wino - bo jest tanie a przy drugiej flaszcze nawet dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 nie ma czegoś takiego jak wc najtańszym kosztem, jak nie przeznaczysz z 500zł bo gra nie warta świeczki lepiej zostać przy ac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 nie ma czegoś takiego jak wc najtańszym kosztem, jak nie przeznaczysz z 500zł bo gra nie warta świeczki lepiej zostać przy ac oj da sie da. moge podac takie przyklad, moj zestawik. hydor l20 za 70zl, bloczek juz mialem [wyniosl mnie jakies grosze, kolo 20zl - zalman], uzywanie chlodnice, w moim przypadku bwu 122 i bwa 123 z wentylami i zlaczkami za 200zl, do tego weze - 30zl i zalac to woda z kranu. wc za 300zl gotowe. zawsze mozna kupic jedna chlodnice i uzywana pompke na czym przyoszczedzisz 100zl. zadne ac nie umywa sie do tego zestawiku :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spjer86 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 oj da sie da. moge podac takie przyklad, moj zestawik. hydor l20 za 70zl, bloczek juz mialem [wyniosl mnie jakies grosze, kolo 20zl - zalman], uzywanie chlodnice, w moim przypadku bwu 122 i bwa 123 z wentylami i zlaczkami za 200zl, do tego weze - 30zl i zalac to woda z kranu. wc za 300zl gotowe. zawsze mozna kupic jedna chlodnice i uzywana pompke na czym przyoszczedzisz 100zl. zadne ac nie umywa sie do tego zestawiku :D. nie ma czegoś takiego jak wc najtańszym kosztem, jak nie przeznaczysz z 500zł bo gra nie warta świeczki lepiej zostać przy ac Na blok przeznaczam 100zł z przesyłką :) Black Water GT Cpu Block Co do najtańszy to chodzi mi o to ze biorę to co mi wejdzie w łapę :D - Zbiornik do płynu hamulcowego z fiacika - Chłodnica z Fiesty - Pompa nie mam pojęcia jaka. Tzn mam 350l/h ale raczej to się nie bardzo nada. I myślałem właśnie nad pompą wody z pralki o tej która wypuszcza wodę :) To co wyżej wymieniłem mam za darmo :D Czyli nie musze wydawać 100-200zł na zbiornik, 100-150zł na pompę, 200 na jakąś bajerancką chłodnice itd. Cały zestaw będzie ukryty takze tylko węże pójdą do kompa :) Taki jest mój plan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Blok black watera odpuść - cooling ma wyprzedaż alphacoola a to jest przepaść jakościowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spjer86 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Blok black watera odpuść - cooling ma wyprzedaż alphacoola a to jest przepaść jakościowa jak rozumiem chodzi Tobie kolego o ten bloczek? Będzie on dobry? i lepszy od black(...) http://www.cooling.pl/alphacool-nexxxos-xp...odukt,1509.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Tak o ten chodzi - niezniszczalny top, dobra wydajność i niska cena to tyle o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 zawsze mozesz kupic jalis uzywany bloczek ;) np. taki apogee GT lub GTX albo mnp prison pro v2 mozna dostac na allegro za jakies 100 zl . Pompke tez mozes kupic na allegro za jakies 50 zl , albo jakiegos atmana , aquaela w sklepie tez dosc tanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...