Skocz do zawartości
spjer86

Pompa Wody Z Pralki Do Wc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość <account_deleted>

... czy taka pompa jest głośna? <_<

Jest bardzo głośna, w dodatku nie przystosowana do ciągłej pracy. Poza tym w idle będzie głównym elementem podgrzewającym ciecz :lol:

...tanie i dobre jest tylko wino - bo jest tanie a przy drugiej flaszcze nawet dobre ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma czegoś takiego jak wc najtańszym kosztem, jak nie przeznaczysz z 500zł bo gra nie warta świeczki lepiej zostać przy ac

oj da sie da. moge podac takie przyklad, moj zestawik. hydor l20 za 70zl, bloczek juz mialem [wyniosl mnie jakies grosze, kolo 20zl - zalman], uzywanie chlodnice, w moim przypadku bwu 122 i bwa 123 z wentylami i zlaczkami za 200zl, do tego weze - 30zl i zalac to woda z kranu. wc za 300zl gotowe. zawsze mozna kupic jedna chlodnice i uzywana pompke na czym przyoszczedzisz 100zl. zadne ac nie umywa sie do tego zestawiku :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj da sie da. moge podac takie przyklad, moj zestawik. hydor l20 za 70zl, bloczek juz mialem [wyniosl mnie jakies grosze, kolo 20zl - zalman], uzywanie chlodnice, w moim przypadku bwu 122 i bwa 123 z wentylami i zlaczkami za 200zl, do tego weze - 30zl i zalac to woda z kranu. wc za 300zl gotowe. zawsze mozna kupic jedna chlodnice i uzywana pompke na czym przyoszczedzisz 100zl. zadne ac nie umywa sie do tego zestawiku :D.

nie ma czegoś takiego jak wc najtańszym kosztem, jak nie przeznaczysz z 500zł bo gra nie warta świeczki lepiej zostać przy ac

Na blok przeznaczam 100zł z przesyłką :) Black Water GT Cpu Block

Co do najtańszy to chodzi mi o to ze biorę to co mi wejdzie w łapę :D

- Zbiornik do płynu hamulcowego z fiacika

- Chłodnica z Fiesty

- Pompa nie mam pojęcia jaka. Tzn mam 350l/h ale raczej to się nie bardzo nada. I myślałem właśnie nad pompą wody z pralki o tej która wypuszcza wodę :)

To co wyżej wymieniłem mam za darmo :D

Czyli nie musze wydawać 100-200zł na zbiornik, 100-150zł na pompę, 200 na jakąś bajerancką chłodnice itd.

Cały zestaw będzie ukryty takze tylko węże pójdą do kompa :) Taki jest mój plan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze mozesz kupic jalis uzywany bloczek ;) np. taki apogee GT lub GTX albo mnp prison pro v2 mozna dostac na allegro za jakies 100 zl . Pompke tez mozes kupic na allegro za jakies 50 zl , albo jakiegos atmana , aquaela w sklepie tez dosc tanie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi