WoK-D Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Krótko potrzebuję wielu opini by kupić pewny sprzęt. Mam pokój o wymiarze 9m2 - typowy standartowy pokój w bloku. Mam do wydania 800zł. Za tą cenę chciałbym kupić wysokiej klasy sprzęcik. Tak w oko wpadły kolumny Microlab Solo 7c które biją nie które Logitechy i Creativy. Co do dźwiękówki to myśle ze tak Asus Xonar D1 albo DX albo np: Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer. Chce słuchać muzyki i oglądać filmy w jakości High Definition. Jaki zestaw więc mogę stworzyć. Proszę o inne propozycje kart i głośniczków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 ... ale wiesz że Solo 7 do bliskiego odsłuchu się nie nadają ? Ja bym celował w coś typu Solo 6 / Sven Royal 2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...