Lewiatan Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Witam, czy ktoś miał do czynienia z tą budą SilentiumPC Gladius 400? Myślę o zakupie jej, wyglada na dobrze chłodzoną, konkurencyjna cena i ciekawy design. Grubość blach jedynie odstrasza - gdzies wyczytałem, że jest to 0,6mm>.> Jestem zmuszony do cięcia wydatków i ta wydaje się być ciekawa alternatywa dla anteca 300... so....? Edytowane 27 Października 2009 przez Lewiatan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Na Egiełdzie i PCLabie masz sporo o tej obudwie, jakoś nie widzę żeby grubość blach była jakimś problemem. Sam mam Sharkoona Rebel 9 eco z blachami 0,6 i nie zauważyłem żeby wpadały w wibracje czy powodowały inne kłopoty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIBOR Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Ja użytkuje od 2 tygodni i złego słowa nie powiem, może tylko przeszkadzać koszyk na dyski ( mógłby być w poprzek :) ), generalnie cicha chłodna i dobrze rozplanowana , wystarczą 2 wentyle 120 mm aby było wszystko przewietrzone Edytowane 1 Listopada 2009 przez VIBOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...