promen Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 hej mam problem a mianowicie czy moge jak juz odpali sie pc wylaczyc ten program ? bo hijack pokazuje ze siedzi i czy jak go sfixuje to nie "odkreci" sie grafa? bo juz raz sfixowalem i teraz zobaczylem ze autostartu nie ma ; f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Wyłączyć przez procesy. Jak Riva tuner jest wyłączona to nie masz podkręconej grafiki, jak chcesz mieć Oc bez żadnego programu to edytuj bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Albo przez sterowniki kart graficznych , bo edycja biosu nie każdemu się uśmiecha ( poza tym mogą być problemy z gwarą ) . Można też użyć Ati Tool lub Ati Tray Tool i ich po prostu nie wyłączać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promen Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 no mam rada 9200 ale jakos w sterach [ najnowszych ] nie ma clockow a powinny byc ; ( dzieki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 A CCC masz zainstalowane czy tylko same sterowniki . Bo ja przy HD4850 mam w CCC zakładkę podkręcanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promen Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 ccc mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...