metal Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 >>> Mam wielki problem. Wpisałem hasło do winXP i winXP niechce go przyjąć ?!?! :evil: co to jest ?!?! :? jak chceci jakieś sszcxegółowe informacje to napiszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zapewne zmienił się układ klawiatury na polski zamiast polski (programisty) hmmm, jeżeli masz y w haśle to zmień je na z lub odwrotnie. Podrawia Micuel 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 :? nie mam w haśle żadnego y cz z :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 hmm...a gdy nacisne F8 podczas ładowania się winXP to w tym menu które się otwiera [ tryb awaryjny ... itd.] jest takie coś: przywracanie usług katalogowych czy coś takiego co się stanie jak to włącze :?: :?: :?: :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...