Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
sweetbe4r

Alt + N Nie Działa

Polecane posty

Witam. Problem mam taki że nie potrafię wpisać n z kreseczką. Alt + n nie działa. Pozostałe kombinacje są w porządku. Ma ktoś jakiś pomysł ? dodam że mam grafe z GF, bo czytałem już że ludzie z Ati mieli podobne problemy. :sad:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

W przypadku tych opornych na pasku (obok zegara) skorzystaj z Menedżera zadań (zakładka Procesy) i poubijaj wszystkie zbędne procesy z Twoją nazwą użytkownika. Pozostaw jedynie explorer.exe oraz taskmgr.exe. Wtedy Start->Uruchom: i tam testuj "ń".

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

dziękuje za zainteresowanie tematem. Zrobiłem tak jak opisał ULLISSES niestety nie pomogło :/ Już chyba wykorzystałem wszystkie możliwe sposoby, łącznie z deinstalacją i ponowną instalacją sterów od klawiatury. Nic mi już nie przychodzi do głowy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

mozliwe ze zmienil Ci sie przypadkowo jezyk klawiatury np. na nagielski, przestaw go na polski (programista), ja tak juz nieraz mialem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Daj screena z Menedżera zadań, z zakładki procesy - tak, aby były widoczne wszystkie na liście.

Prosze bardzo

 

post-163687-1256829520_thumb.jpg

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Ubijaj kolejno procesy, sprawdzając kombinację Alt+N po każdym ubiciu. Kolejność:

Amoumain.exe

Winamp.exe

GG.exe

Sidebar.exe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Czy w edytorze tekstowym (dowolnym) wyskakuje Ci w ogóle coś po wklepaniu kombinacji alt+n? Może wciśnij pierw kombinację ctrl+shift i zobacz czy pomogło?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

usunąłem wszystkie procesy jakie się dało niestety to nie pomogło. a w wklepaniu alt + n nic się nie dzieje :/ ctrl + shift juz przerabiałem na początku, żadnej reakcji :/

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To może spróbuj zreinstalować w dodatkach języki i wgrać je na nowo. Kiedyś również coś mi się z klawiaturą popierniczyło i taka czynność pomogła. Stery próbowałeś? Może klawiatura coś nie kontaktuje - sprawdź przyciski (wyczyść)?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

To może spróbuj zreinstalować w dodatkach języki i wgrać je na nowo. Kiedyś również coś mi się z klawiaturą popierniczyło i taka czynność pomogła. Stery próbowałeś? Może klawiatura coś nie kontaktuje - sprawdź przyciski (wyczyść)?

A jak się reinstaluje język ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Panel sterowania\Opcje regionalne i językowe\klawiatury i języki. Sprawdź czy masz polski programisty. Ewentualnie zainstaluj/odinstaluj wszystkie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Witam

odświeżę temat bo pewnie niektórzy nadal mają problem z nie działającą literą "ń". Mianowicie u mnie wystarczyło wyłączyć narzędzie do podkręcania i monitorowania kart graficznych ASUS GPU TweakII i problem całkowicie zniknął. Od razu jak go wyłączyłem próbowałem w notatniku pisać "ń" i udało się. Powodzenia wszystkim

  • Upvote 3
  • Downvote 2

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Wdzięczny
On 11.04.2017 at 3:11 PM, andrew267 said:

Witam

odświeżę temat bo pewnie niektórzy nadal mają problem z nie działającą literą "ń". Mianowicie u mnie wystarczyło wyłączyć narzędzie do podkręcania i monitorowania kart graficznych ASUS GPU TweakII i problem całkowicie zniknął. Od razu jak go wyłączyłem próbowałem w notatniku pisać "ń" i udało się. Powodzenia wszystkim

Hahah Gościu jesteś genialny... Za chiny bym na to nie wpadł a już białej gorączki dostawałem. Dzięki! :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Dnia 11.04.2017 o 15:11, andrew267 napisał:

Witam

odświeżę temat bo pewnie niektórzy nadal mają problem z nie działającą literą "ń". Mianowicie u mnie wystarczyło wyłączyć narzędzie do podkręcania i monitorowania kart graficznych ASUS GPU TweakII i problem całkowicie zniknął. Od razu jak go wyłączyłem próbowałem w notatniku pisać "ń" i udało się. Powodzenia wszystkim

 

Specjalnie założyłem konto na forum.purepc.pl żeby podziękować :) .

Dodam tylko, że narzędzie do podkręcania i monitorowania kart graficznych ASUS GPU TweakII używam od trzech lat, ale pierwszy raz nie wyłączyłem go zaraz po uruchomieniu komputera... 

 

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

Aktualności

Artykuły



×

Ważne informacje

Umieściliśmy pliki cookie na Twoim urządzeniu, aby pomóc Ci ulepszyć tę witrynę. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym razie zakładamy, że możesz kontynuować.