Gość Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 :arrow: http://pclab.pl/?art=&sid=3790&mode=nested&order=0 jak to przeczytałem to omało z krzesłą nie spadłem, nie wiem czy to prawda ale napewno to jest śmieszne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 No tak. Taki news mogl sie pojawic tylko na The Inquirer 8) Jak by to powiedzial Obelix - "Ale glupi ci Rzy...Amerykanie" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Wariaci zwariowali Dobre. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ;) Ale tam piszą "Klingonie to obok Borgów najwięksi wrogowie pokoju w kosmosie" - troche w tym nieścisłości jest, bo to prawda tylko w pierwszych filmach z tej serii - później Klingoni to jeden z najtrwalszych sojuszników Federacji, a juz napewno w TNG a gość pisze: "Jedynym stojącym po stronie sił dobra był Klingon Worf z serialu Star Trek: Next Generations". Nie znają sie :P A co do wariatów - cool. Chyba też sie naucze i zaczne do ludzi gadać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 nie no.. jakby nie mogli po POLSKu gadac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 :D :lol: O ku### wesolo jest w tych stanach... jak slotko zostac swirem choc przez chwile... a mama mowila bym sie abngielskiego uczyl... jak bym znal klingonski to z miejsca dostalbym wize itp... ale to czlowiek byl glupi ze sie tego anglika uczyl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Wjazd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 o ja pier#### :D to musi byc jakas organizacja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Heghlu'meH QaQ jajvam ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...