The SainT Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 witam. Wpadlo mi ostatnio w rece 700zl i nie bardzo wiem co kupic do mojego zestawu. Mobo aktualnie ktoro posiadam to Abit IP-35e i ddr2 elpida. Jakie mobo + ram moglbym dokupic. Myslalem nad P5q turbo. Co mozecie doradzic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 sprzedac wszystko i przesiasc sie na i5 ;) chyba ze Ci sie ni chce , a zmiana plyty na ta sama platforme jest bez sensu ;) szczegolni ze ta co masz nie jest zla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 bez obrazy kolego ale pisze ze chce zmodernizowac a nie ze to co robie jest bez sensu. nie mam czasu na zadne sprzedawanie.ani pieniedzy na i5. chce przeznaczyc 600-700zl na pamiec i mobo. to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 moze pamiatki OCZ Reaper 2x2Gb? do tego proponowalbym jakis coolerek na procesorek i OC?:) a plyta niech zostanie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The SainT Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Mam na procku scyth mugen 2.no skoro tak to pewnie mobo zostawie i kupie pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 A może jakiś sympatyczny dysk SSD na system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...