plastoid Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Mam pytanie posiadam procesor Pentium 4 3.2 GHZ 1MB 1,5 GB ramu zasilacz chiefteca 400W i karte graficzną PALITA 7300GT Sonica.Jaką byście mi polecili karte pod ten procesor nie gram znowu w nowe gry i mam prośbę chodzi mi o konkretną odpowiedź a nie w stylu nie kupuj bo się na AGP nie opłaca zmień komputer itp.itd.Z gory dziękuję!!!!! Edytowane 28 Października 2009 przez plastoid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Ile masz kasy na wydanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastoid Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Do 300-350 a jak się uda to nawet do 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 przy takiej kwocie + kasa ze sprzedazy starych gratow powinno Ci sie udac przesiasc na nowy socket np. am3 albu am2+ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastoid Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Ale mi nowy sprzęt nie jest potrzebny gram głownie w calla 4 przez neta procesor niedawno kupiłem i jeszcze kartę bym zmienił na coś mocniejszego bo na Celeronie call mi trochę mulił a sądzę że pod Pentium 4 mogę coś włożyć mocniejszego od 7300GT robię to głownie dla calla 4 więc zmieniać nie zamierzam na razie komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 To będzie ok http://allegro.pl/item788908561_sapphire_h..._fv_zabrze.html, nic lepszego się już nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastoid Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Dzięki za odpowiedź już zamawiam :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...