daleth Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 facet ma talent !!!! uznanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deecorver Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Hehhh tak na powaznie to na razie najfajniejszy panelik ktory widzialem, chcialbym do niego schemat, bo nie bardzo wiem jak tkaie cos zrobic ;-) co prawda podswietlilem sobie juz klawiature i myszke, ale co do panelu nie mam pomyslu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Gratulacje! PIEKNA SPRAWA!!! Michal ma super pomysl - tylko jak go zrealizowac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 8O 8O SZOK ale WYPAS masz chlopie talent co sie zowie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Dzis byl patent niesamowity... Wchodze do elektronicznego sklepu polaczonego z seriwsem - w sumie calkiem spore miejsce i sporo elektorniki... Pytam goscia czy potrafil by zaprojektowac schemat za pieniadze taki jak wspomnialem kilka postow wyzej... Gosc podumal i taka mi oto dal odpowiedz: "To jest dla mnie za proste" :) po czym powiedzial "dowidzenia" hehe moze ja go urazilem czy co ? :))))))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 no full wypas fabryka no ja też może kiedys chciałbym takie coś zrobić tylko nie wiem jak moze mój szwagier elektronik by wiedział ale najlepiej jakiś schemat by pasował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 "]Dzis byl patent niesamowity... Wchodze do elektronicznego sklepu polaczonego z seriwsem - w sumie calkiem spore miejsce i sporo elektorniki... Pytam goscia czy potrafil by zaprojektowac schemat za pieniadze taki jak wspomnialem kilka postow wyzej... Gosc podumal i taka mi oto dal odpowiedz: "To jest dla mnie za proste" :) po czym powiedzial "dowidzenia" hehe moze ja go urazilem czy co ? :))))))))))))))))))) hehe Faktycznie niezly koles :P Moze wymysl dla niego jakis trudniejszy schemacik. Z wykorzystaniem wyswietlacza LCD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 "]Dzis byl patent niesamowity... Wchodze do elektronicznego sklepu polaczonego z seriwsem - w sumie calkiem spore miejsce i sporo elektorniki... Pytam goscia czy potrafil by zaprojektowac schemat za pieniadze taki jak wspomnialem kilka postow wyzej... Gosc podumal i taka mi oto dal odpowiedz: "To jest dla mnie za proste" :) po czym powiedzial "dowidzenia" hehe moze ja go urazilem czy co ? :))))))))))))))))))) heheh.... albo gościu nie wiedizął o co chodzi i nie wiedział jakby to zrobić... no bo czemu by mu na kasie nie zależało :? Nie wiem czymu miałby się urazić... mam pomysł .. weś idz z kolesiem do sklepu, niech on wejdzie i się spyta czy mógłby za darmo zrobić coś takiego... hehehe ..a może akurat :lol: :lol: :lol: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 ale dzieki niemu mialm dobry humor caly dzien :) Juz powoli sam dochodze do tego jak to zrobic ... Nie ma to jak determinacja i kilka godzin w sieci :))) a pomyslec ze do niedawna odkryciem dla mnie bylo to, ze do diod trzeba rezystory podlaczac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Masz bardzo dobry pomysl MichalP, jednak nie jest to takie proste jak sie wydaje. Wiatraki sa sterowane napieciem i potencjometrem zmieniasz napiecie na wyjsciu ukladu. Chcac jedna galka ustawiac niezalezne napiecia dla poszczegolnych wiatrakow musisz zastosowac jakis uklad mikroprocesorowy, ktory zapamieta podane napiecie i poda je na 1 ze swoich wyjsc. Taki mikroprocesor musi miec tyle wyjsc ile chcesz podlaczyc wiatrakow. Ewentualnie trzeba znalezc uklad o takich mozliwosciach, rzucilem temat zaprzyjaznionemu elektronikowi zobaczymy co na to powie. Na zwyklych przelacznikach takiego sterowania nie uda sie zrobic. A tak na marginesie to podejzewam, ze gosc ktory cie rozbawil nawet by nie wiedzial od czego zaczac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Niskie pokłony za tan panelik!!! takiej pozodnej roboty to chyba jeszcze nie widzialem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Gratulacje za staranność wykonania!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 RESPECT!!!! Stary istny panel master z ciebie :D Wykonanie i pomysl wprost genialne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 gosciu jesteś wielki... ehh to wygląda lepiej niz niektóre fabryczne za 200zł:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 Dzieki za wszystkie komentarze, jak chcecie poczytac wiecej to zapraszam: http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=46 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 22 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2003 http://picserver.student.utwente.nl/getpicture.php?id=126375 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 jestes wielki full roboty zes w to wlozyl i hold :P dla ciebie :) oby tak dalej modding podciagaj:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Miszczostwo :) Ja tesz to chcem :) Ile Cie kosztowało zrobienie tego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Poczytaj uwaznie, wszystko jest napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...