nichu Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Mam obcięty obraz z każdej strony, zainstalowałem najnowsze sterowniki i przeszukałem ustawienia i niestety nie znalazłem opcji w której można zmienić skalowanie. Problem występuje tylko w windowsie 7. Wie ktoś jak poradzić sobie z tym problemem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Rozumiem, że obraz wychodzi poza ramy monitora, tak? Jeśli wychodzi niewiele, to można to skorygować przez ustawienia monitora. Np. monitory Samsung mają przycisk "Auto", który automatycznie dopasowuje obraz. Nawet starsze lepsze CRT mają do tego opcję Zoom. A tak poza tym, to jest temat o Windows 7. W nowym wątku jeszcze nie ma wiele, ale w startym (BETA/RC/RTM) być może ktoś miał już taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...