maj0nez Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 (edytowane) Witam wszystkich Może ktoś mi pomoże doradzi przekona. Jestem przy wyborze po przerzuceniu kilku od Asusa, Toshibę, Della, obecnie HP dv6860ew. Po udanym sprzedaniu swojego stacjonarnego PC zostawię HP w domu pod większym monitorem a do noszenia szukam jakiejś alternatywy waga nie gra roli tylko żeby był mały oglądałem Lenovo U350 konfiguracja mi nie znana za cenę 2000zł nie posiada CD/DVD nie jest problemem z płyt korzystam tylko przy instalowaniu systemu czasem do przekopiowania czegoś. Może ktoś posiada to cudo ?? Podobno szybko startuje WIN7 i bateria trzyma w granicach 5godz. I posiada HDMI. Pozdrawiam wszystkich. Karol Jak źle założyłem to proszę o przeniesienie. Edytowane 23 Listopada 2009 przez maj0nez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maj0nez Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 A może ktoś zna jakąś konkurencję dla tego laptopa z krótkim opisem dlaczego ?? Pozdrawiam Karol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...