Allen Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Witam Przeglądałem cały dział i nie znalazłem na ten temac nic, yba ze jednaj coś było :wink: :) Zamierzam zrobić modzik mojej budy :D , powycinać, pomalować itp. p.i.e.r.d.o.ł.y :) I mam problem z napędami. Otóż nie chciałbym ich malować na czarno jak obudowę, tylko je czymś okleić z zewnątrz. Nie wiem co by się do tego nadawało najlepiej, czy zwykły papier samoprzylepny czarny, ale mógłby się on odkleić :( przy dotykaniu DVD czy nagrywary. Więc zwaracam się z prośbą o doradzenie czym przykleić i jak? czy w jakiś spodób przygotować napędy na oklejanie i czym je okleić? Thx za pomoc. P.S. A i jeszce jedno jaka by była najlepsza farba do malowania?? Znaczy jaka i firma (jakoś nie mogę sobie przypomineć nazw żadnych, sorka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Jeśli chodzi Ci o to: to proponuję ten atrykuł. Widziałem podobną folię, tylko nie wiem czy samoprzylepną w sklepie z akcesoriami do drukarek. Folia ta służy do nadruku, koszt to chyba 6zl za str. a4 Co do lakieru, to ja chwalę sobie Fast Finish. Jest o wiele twardszy od np. Decolaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Idziesz do jakiejs firmy reklamowej i kupujesz folie kolorowa samoprzylepna, wymierzasz, wycinasz, przyklejasz i juz jest PS ja mam tak zrobione i niedlugo to pokaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Co do firmy to nie za bardzo mi się umywa, gdyż w pobliżu nie za bardzo mam. A chciałbym okleić napędy na czarno, bo to by mi pasowało najlepiej w końcu obudowa na 99,9% będzie na czarno malowana. A co do klejenia to jakis podkład jest potrzebny czy nie bardzo? Dzisiaj dostałem kratkę zabezpieczającą (tą co jest na wentylatorze na procu ( za Free, fajny gos jest z tego sprzedawcy :D tak w ogóle ) teraz jeszcze tylko wzoru mi brakuje, plexi i wyżynarki :( Nom i czasu na wykonanie tego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...