WormTrojan Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 No to witam ponownie, nie wiem czy czytaliscie moj problem z internetem ale mozecie przeczytac bo te 2 tematy sa lekko zwiazane. Wiec tak jestem zielon jak trawa jesli chodzi o komputery. Tak znam sie na programowaniu lekko. Podstawy znam ale jezeli mam wejsc w podkrecanie, formatowanie i te inne to juz wymiekam. Zawsze robil mi to taki kumpel, niestety jego juz tu nie ma. Wyjechal. Nikt inny nie jest mi w stanie pomoc. Dobra przechodzimy do sedna. Mam 2 WINDOWSY! Jeden na C, Drugi na D. Ten na D jest dlatego ze chcialem sam zainstalowac windowsa nowego i odpalilem tego na C i jak juz bylem na pulpicie to wlozylem plytke i instalator sie wlaczyl :D LOL zamiast bootwania to ja takie cos odwalilem. No nic. Jeszcze chce poinformowac ze ten na C to pirat, ale ja go nie instalowalem byl bardzo dawno temu instalowany przez takiego kolesia. Niestety ja nie wiedzialem ze to pirat. Ja piratem nie jestem. No i problem. Jak zformatowac te dwa systemy ? Prosze was wytlumaczcie mi krok po kroku ja nawet nie wiem jak bootwanie ustawic. Dzieki wielkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...cf3651cacb5f2f6 Pierwszy link. Wszystko o co pytasz zostało już wielokrotnie wyjaśnione, wystarczy poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...