WormTrojan Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Witajcie, mieszkam w UK, zyje w UK , pracuje w UK, mam internet w UK. I tu wychodzi problem. Wczoraj se normalnie rano siedze na komputerze. Wracam z kumplem zeby pograc na Lanie. Git. Nagle komputer zaczal totalnie lagowac. Pozamykalem jakies procesy i nic. Restartuje kompa, powtarza sie. To jeszcze raz... No i przestalo ale internetu juz nie mialem. Liczac wszystkie dyski plus przenosne to mam prawie 1,5 terabajta na calym kompie i prawie wszystko jest zuuzyte a ja glupi nie uzywalem nigdy antywirusa. Tylko jest jeszcze jeden haczyk, moj internet jest udostepniany przez wireless do laptopa na dole i do sasiada. I w laptopie i u sasiada wszystko dziala tylko na moim komputerze nie. Bede robil formata ale co jak po formacie dalej tak bedzie ? P.S przestraszylem sie bo przeczytalem na wp ze w wielkiej brytanii za piractwo usuwaja neta a ja sciagalem dosyc duzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Witajcie, mieszkam w UK, zyje w UK , pracuje w UK, mam internet w UK. I tu wychodzi problem. Wczoraj se normalnie rano siedze na komputerze. Wracam z kumplem zeby pograc na Lanie. Git. Nagle komputer zaczal totalnie lagowac. Pozamykalem jakies procesy i nic. Restartuje kompa, powtarza sie. To jeszcze raz... No i przestalo ale internetu juz nie mialem. Liczac wszystkie dyski plus przenosne to mam prawie 1,5 terabajta na calym kompie i prawie wszystko jest zuuzyte a ja glupi nie uzywalem nigdy antywirusa. Tylko jest jeszcze jeden haczyk, moj internet jest udostepniany przez wireless do laptopa na dole i do sasiada. I w laptopie i u sasiada wszystko dziala tylko na moim komputerze nie. Bede robil formata ale co jak po formacie dalej tak bedzie ? Sprawdz czy wszystko w ustawieniach masz ok...jak robisz formata i po nim tak samo bedzie to albo wifi padlo, albo z netem cos nie tam od strony osoby czy urzadzenia udostepniajacego... P.S przestraszylem sie bo przeczytalem na wp ze w wielkiej brytanii za piractwo usuwaja neta a ja sciagalem dosyc duzo... Tym tekstem to mnie rozwaliles na calego (pozytywnie) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormTrojan Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) Ja tam do ustawien dawno temu zagladalem nic tam nie bylo ruszane. Czy jak dostane nowy router (Bo jest mozliwosc) to jest szansa ze sie naprawi ? Ej ale ty pamietaj ze na dole dziala. ? Edytowane 30 Października 2009 przez WormTrojan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...