LordMario Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Mam taki dylemat ponieważ spaliła mi sie płyta główna "Epox 8KDA3J" i teraz mam takie pytanie gdzie mógłbym nabyć taka płytę główna "chodzi mi o różnego rodzaju serwisy online"które by oferowały taki rodzaj płyty głównej "PROSZĘ" Drugie pytanie brzmi czy mogę w jakiś kol wiek sposób zamienić tą płytę główną na inny model ??i czy w ogóle istnieje taka możliwość? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Tak mozesz wstawic inna płyte głowna tylko moze byc potrzeba powtórna instalacja systemu ( ale niezawsze ) np to: http://www.allegro.pl/item796537255_asus_k...maskownica.html Szukaj płyty na tyn samycm chipsecie NF3 250 bo np wersje płyt oparte o KT800 -880 to czesto konczy sie reinstalacja systemu. A tak to wystarczy tylko zmienic sterownik od kary muzycznej ( czesto sa rózne ) np twoj to Realtek ALC850 selectable 2 or 8-CH audio CODEC with SPDIF a w tym asusie jest to samo wiec nawet to podejdzie. Jedynie róznia sie kartami sieciowymi lan wiec tu nowe sterowniki trzeba bedzie wgrac... Ps. Podaj model zasilacza bo mobo OT tak samo nie pada .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...