kacka Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Witam, Złożyłem zestawik: AMD Phenom II X4 955 ASRock M3A785GXH GoodRam 2x2GB 1600MHZ Komp się włącza, ekran ciemny, brak dźwięku z głośnika. CMOS resetowany, włączane z pamięcią i bez, zawsze brak dźwięku z głośnika i brak grafiki. Czyżby spalony procesor? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 A jaki zasilacz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacka Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 W serwisie sprawdzone, walnięta płyta główna, Zasilacz OCZ ModXStream Pro 600W Czyżby robił jakieś przepięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Nie po prostu potrafiłeś na felerny model zdarza się. Dla przykładu wujaszek kupował kompa jakiś tam czas temu z płytą główną Asus P5Q-PRO i po zmontowaniu komp się wyłączał w różnych odstępach czasu więc pierwsze co na myśl przychodzi to zasiłka lecz okazało się że płyta główna poszła się wietrzyć i co lepsze po wymianie na nowa ta stara została naprawiona i wróciła na półkę do sklepu. Wiem o tym bo rozmawiałem ze sprzedawcą bardzo miły gość i wszystko mi wyjaśnił hehe pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacka Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Tylko że ja trafiłem na felerny model 2 razy pod rząd.... Ta płyta była już reklamowana, dostałem nową i znowu nie wstaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 a sprawdzałeś numery seryjne? mi już tak kiedyś wymieniali na "nową" a okazało się, że wróciła stara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacka Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Numery inne. Zasilacz sprawdzony, przepięć nie robi:) Czyli jednak płyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...