webjay Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 W srodku i7 + corsair H50 na procka, jedna lub dwie karty graficzne (bez SLI, pokroju 7800 z pasywnymi radiatorami). Procesor podkrecony... Wentylatory prawdopodobnie skrecone nieco w dol. I co tu wybrac? Bylem napalony na HAF932, jednak od mysli do mysli coraz bardziej podoba mi sie (wizualnie) HAF922 - brak firewire na przednim panelu pomijam, jak rowniez brak wentylatora z boku... Zalezy mi na opiniach posiadaczy - w ktorej obudowie zauwazyliscie, ze przydaloby sie miec jednak rozwiazanie z tej drugiej...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 myślisz o chłodzeniu wodnym? to bierz 932, jest dużo wyższa, dużo więcej miejsca na górze budy na ewentualną chłodnicę. 922 jest za to zdecydowanie tańsza ale już nie tak przestronna. dodatkowo ma chyba mniej użyteczny system do zarządzania kablami. sam wybieraj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 Mam HAF932 , wybór padł ze względu na chłodzenie wodne i przestrzeń w obudowie. Do minusów zaliczam pod względem estetycznym ^^ niepomalowany środek obudowy. drugim minusem jest to że trochę wciąga do środka kurzu, więc co tydzień włączam odkurzacz . Poza tym polecam, dużo miejsca na kable, wentyle 230 są akceptowalne nawet na max obrotach robiąc przy tym niezły przewiew . Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...