lukaszintel86 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów, nie wiem czy w odpowiednim dziale pisze o swoim problemie, jeśli tak nie jest to bardzo proszę Adminów o wyrozumiałość. Mam podłączoną wieże technicsa do komputera, jest to bardzo dobra wieża i nie miałem z nią nigdy żadnych problemów, ostatnio nie wiem dlaczego ale pojawiły się straszne trzaski zgrzyty od czasu do czasu takie pierdzenie, jak poprawiam przesuwam wieże to trzaski mijają nie wiem właśnie czym to jest spowodowane, głośniki posiadam firmy JAMO także bardzo dobry jak widać osprzęt, co to może być - jest to takie tłumienie pierdzenie, na pewno nie jest to spowodowane podłączeniem między komputerem a wieżą, bardzo was proszę o pomoc w tej sprawie Czy ktoś się spotkał z takim problemem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalOst Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 A kombinowałeś coś przy niej ostatnio? spróbuj rozkręcić te kolumny czy co tam masz i zobaczyć czy się nie poprzepalało coś w środku (jakieś kabelki itd.) Ale skoro mówisz że jak ruszasz wieżą to się trzaski "naprawiają" to może też coś w wierzy się poprzepalało... Nie jestem ekspertem w tych dziedzinach ale tak na zdrowy rozsądek to wydaje mi się że to może być właśnie problem tego typu. Miejmy nadzieję że może jakiś ekspert zajrzy do tego tematu :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...