Tyraelus Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Czy w ogóle na rynku można spotkać taką konstrukcję? Pivot bez podświetlania LEDami albo LEDy bez pivot - tak, ale połączenia nie spotkałem. Może ktoś z Was widział taki twór w przedziale 20-22" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Czy w ogóle na rynku można spotkać taką konstrukcję? Pivot bez podświetlania LEDami albo LEDy bez pivot - tak, ale połączenia nie spotkałem. Może ktoś z Was widział taki twór w przedziale 20-22" ? A wiesz może po co Ci LED ? ... czy po prostu chcesz mieć bo jest trendy ? Poza tym jeśli pivot to nie TN ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyraelus Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 A wiesz może po co Ci LED ?? (...) Poza tym jeśli pivot to nie TN !Tak wiem - dla obniżenia poboru prądu. Jeśli w domu pracuje łącznie 7 kompów, z czego jednocześnie najczęściej pracują 4, z których dwa mają dodatkowe monitory to zbiera się ładny rachunek. Różnica między poborem prądu 24" monitora z/bez LED jest rzędu np. do 55W (na podst. Dell G2410 i U2410) co po wymnożeniu daje różnicę umożliwiającą zasilenie całkiem przyzwoitego potworka po OC. Odnośnie rodzaju matrycy to w tym przypadku jest to prawie całkowicie nieistotne. Poszukiwany monitor ma służyć jako dodatkowy kawałek ekranu wykorzystywany jedynie do podglądu dokumentów, terminarza itp. Tak więc dzięki za troskę, ale te kwestie już przemyślałem i po prostu szukam czegoś spełniającego powyższe wymagania (o ile istnieje już na rynku) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 22", pivot i LED = brak. 22", bez pivotu i LED = klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyraelus Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Wielkie dzięki za podanie linka, na pewno kiedyś się jeszcze przyda. Skoro tak póki co wygląda rynek, to z tym zakupem jednak się wstrzymam. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...