stymulator Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Witam Składam takiego kompa: Asus P6T Deluxe V2 HD5850 Intel Core i7 920 Corsair DDR3 6GB (3x2GB) 1600MHz CL7 Core i7 Asus Xonar D2 Seagate Barracuda 7200.12 1TB Wszystko to w Antec P183 plus monitor LG W2486L Myślałem o różnych zasilaczach (Tagan, Enermax) i stanęło na be-quiet, oczywiście Dark Power P7-Pro. Waham się pomiędzy 550W a 650W. Będzie skromne OC. W przyszłości wymienię procesor na mocny i9, dokupię 6GB RAM. CF raczej nie planuję. Jeszcze jedno. Czy te Darki be quiet zasysają powietrze, czy wydmuciach!ą? P.S. Wiem, że po stronie Enermax'a stoi brak piszczenia, ale z drugiej strony tego wentylatora SpeedGuard ponoć nie można wymienić. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Czy te Darki be quiet zasysają powietrze, czy wydmuciach!ą?A widziałeś taki zasilacz ze 120/140-stką, który wydmuciach!e? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 ja widziałem takie, co zasysają z wnętrza obudowy a wydmuciach!ą na zewnątrz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Takie to ja też widziałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...