Portal Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Witam Za kilka dni ma przyjsc do mnie monter , zabrac SDI i zalozyc mi neo+ - czy ktos z was orientuje sie ile czasu trwa taka instalacja ? - bo nie wiem na ile czasu mam na to przeznaczyc ( wyrwac sie z pracy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 u mnie to trwalo ok 1h :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ciekawe ile u mnie bedzie sie spryciarz meczyc - jak sdi u mnie zakladali to podobno 3 godziny siedzial nie moac dojsc co jest co na red hacie eng :D zlewe z niego mialem bo jak przyjechalem [nie bylo mnie kiedy przyszedl] kompy byly miejscami przestawione i komp slabszy ktory mial byc serwerem zostal przestawiony z wtedy b.szybkim athlonem 850 . oczywiscie tlumaczyl sie, ze na tamtym kompie [athlon] internet bedzie dzialac szybciej :D wtedy to prawdziwego rotfla mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja bym w zyciu nie dal im sie dotknac do zadnego z moich kompow.... odebralem modem w przedpokoju , podpisalem umowe, wzialem pin/id i do widzenia zajelo to moze z 15 minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja bym w zyciu nie dal im sie dotknac do zadnego z moich kompow.... odebralem modem w przedpokoju , podpisalem umowe, wzialem pin/id i do widzenia zajelo to moze z 15 minut racja :) gdyby pod moja nieobecnosc ktos dobral sie do mojego kompa to nie wiem co bym zrobil :) :twisted: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 czy modemy ktore daje TPSA do neostrady sa nowiutkie czy moze uzywane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 na moim nie stwierdzilem sladow wczesniejszego uzywania, aczkolwiek z lupa go nie badalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 aczy gdy podczas instalacji zobacze ze modem jest uzywany to moge zarzadac aby wstawiany mi modem byl nowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 moj byl nowiutki :) przy mnie zdejmowal folie z opakowania :D install tyle trwal bo sie z nim klocilem, zeby mi zainstalowal neo+ na moim kompie (wiedzialem, ze na w98 sa problemu i chcialem zobaczyc co zrobi :P) ale sie nei chcial zgodzic :( jak sie wkurzylem, to go wygonilem i zrobilem ostatnie polaczenie modemowe, aby sciagnac RASPPPoE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 ja bym w zyciu nie dal im sie dotknac do zadnego z moich kompow.... odebralem modem w przedpokoju , podpisalem umowe, wzialem pin/id i do widzenia zajelo to moze z 15 minut zgadzam sie z przedmówcą , kompa dotykam tylko ja!!!:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 Zajmuje to 30 minut. Koles wpada z wlasnym laptopem i robi konfiguracje. Do Twojego kompa nie ma prawa sie dotknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2003 heh u mnie jak kolesie z firmy udostepniajacej mi łacze przyszli w czasie gdy poszedłem na chwile(na spacer z psem) zeby spisac adrs mac chyba, czekali az wroce bo kto inny jak ja ma hasło o konta admina? :)Poczekali.. jeden z nich pwiedział ze to wogole haseł nie powinno byc .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...