Skocz do zawartości
Portal

czas instalacji neo+

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Za kilka dni ma przyjsc do mnie monter , zabrac SDI i zalozyc mi neo+ - czy ktos z was orientuje sie ile czasu trwa taka instalacja ? - bo nie wiem na ile czasu mam na to przeznaczyc ( wyrwac sie z pracy).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe ile u mnie bedzie sie spryciarz meczyc - jak sdi u mnie zakladali to podobno 3 godziny siedzial nie moac dojsc co jest co na red hacie eng :D zlewe z niego mialem bo jak przyjechalem [nie bylo mnie kiedy przyszedl] kompy byly miejscami przestawione i komp slabszy ktory mial byc serwerem zostal przestawiony z wtedy b.szybkim athlonem 850 . oczywiscie tlumaczyl sie, ze na tamtym kompie [athlon] internet bedzie dzialac szybciej :D wtedy to prawdziwego rotfla mialem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym w zyciu nie dal im sie dotknac do zadnego z moich kompow....

odebralem modem w przedpokoju , podpisalem umowe, wzialem pin/id i do widzenia

zajelo to moze z 15 minut

racja :)

gdyby pod moja nieobecnosc ktos dobral sie do mojego kompa to nie wiem co bym zrobil :) :twisted: :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj byl nowiutki :) przy mnie zdejmowal folie z opakowania :D install tyle trwal bo sie z nim klocilem, zeby mi zainstalowal neo+ na moim kompie (wiedzialem, ze na w98 sa problemu i chcialem zobaczyc co zrobi :P) ale sie nei chcial zgodzic :( jak sie wkurzylem, to go wygonilem i zrobilem ostatnie polaczenie modemowe, aby sciagnac RASPPPoE :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym w zyciu nie dal im sie dotknac do zadnego z moich kompow....

odebralem modem w przedpokoju , podpisalem umowe, wzialem pin/id i do widzenia

zajelo to moze z 15 minut

zgadzam sie z przedmówcą , kompa dotykam tylko ja!!!:)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh u mnie jak kolesie z firmy udostepniajacej mi łacze przyszli w czasie gdy poszedłem na chwile(na spacer z psem) zeby spisac adrs mac chyba, czekali az wroce bo kto inny jak ja ma hasło o konta admina? :)Poczekali.. jeden z nich pwiedział ze to wogole haseł nie powinno byc .. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi