cudak10 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Jak optymalnie ustawic bios w k7s5a?? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jako że jezdeś nofy to ci popdpwiem że dopsze py pyło jak pyś powfieciał jaki masz bios że o reszcie konfiga nie wspomne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak10 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ECS K7S5A, Athlon 1700XP podkrecony do 2400 (mnoznik x14 , magistrala 147 na wiecej komp nie startuje) Geforce 2MX 200 w najblizszym czasie zmienie na Radeona 9000 pamiec 256 DDR 333 niechce misie otwierac obudowy zeby sprawdzic jaka. Bios OCWorkbench Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jeszcze raz sie zapytam choc cierpliwy nie jezdem jaki masz BIOS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak10 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 jest to bios firmy AMI , Cheepo bios 1,12 beta zmodyfikowany przez OCWorkbench Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 noooo takiej odpowiedzi oczekiwałem tera jeszcze powiedz co ty tam chcesz ustawiac.. BTW niezle podkreciles proca , robiłes vmoda na mobo czy co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak10 Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Wszystko zeby komp chodzil jak najszybciej. Niewiem o co chodzi z tym Vmobem , Wentylator GlacjaTecha wypolerowany drobnym papierem i to wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barta Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 takie pytanko,po co szlifowales radiator ,teoretycznie im bardziej chropowata powierzchnia tym lepiej sie powinien chlodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Ustawienia advanced, z timingami ostrożnie bo komp może przy zbyt ostrych stracić stabilność W features powyłączać wszystko z czego się nie kożysta, ja zostawiłem tylko IDE i USB. W Standart zmusić by powykrywał napędy (enterem) i zmienić dla HDD PIO Mode na 5 Reszta domślne ustawienia best performance (F7) Oczywiście FSB proca na 147/147 ;) Może ktoś jeszcze znalazł jakieś ustawienie trochę poprawiające wydajność, ew. ma jakieś uwagi do mojego setupu? Edytowane 13 Października 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...