Hopes Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Pytania z mojej strony to: 1. Czy jest to bezpieczne? (czy w ogóle system mi nie padnie?) 2. Grozi mi utrata jakiś danych? (gry, moje dokumenty i inne) 3. Czy wszystko po tym będzie działać? (aplikacje typu gier itp) Chcę przeprowadzić tą operację ze względu na długi czas ładowania win XP oraz na braki pewnych elementów w systemie spowodowanymi wirusami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Operacja ta sensu nie ma. Jak nie masz co robić, to przeinstaluj system na czysto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 1. Prościej będzie skorzystać z opcji naprawy systemu z CD Windows XP SP2. 2. Ciekawe, czy będzie Ci się chciało przeglądać 10 000 plików w celu sprawdzenia wersji i skąd weźmiesz te w wersji SP2? 3. SP3 można odinstalować, o ile nie skasowało się kopii zapasowej poprzednich plików - a przynajmniej powinna być taka opcja w Dodaj/Usuń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...