Rafal2!omu$$ Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam, w ciągu najblizszych 3 miesiecy przymierzam się do kupna monitora, i czytając tematy ze dla 60cm od monitora mozna brac przekątną 24 cale. No i tutaj mam problem bo wedlug tych informacji 24 cale mogą być dla mnie za małe. Jeżeli oprę się o biurko mam 85cm odleglosci od sciany na ktorą chce zawiesic monitor jeżeli siadam normalnie wyporostowany mam 110cm a jak sie wygodnie rozłożę i wyciągne nogi to mam nawet 135cm. No i domyslnie wlasnie w tych odleglosciach bede sie miescił(110-135 z naciskiem na 110). Jaką przekątną polecacie? Monitor do gier, surfowania filmow i programowania, system win7. No i czy są na horyzoncie jakies dobrze zapowiadające się monitory 26/30 na granicy najblizszych 3 mieszkow:) najlepiej do 2k zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 26" ( faktycznie mają 25.5" ) lub 27". Do 2k będzie problem, duży problem. LG W2600HP-BF ale on się zaczyna od jakiś 2.2K, z 27" masz Dell UltraSharp 2709W, cena niestety trochę większa. Kilka osób z forum ma zarówno jeden jak i drugi monitor, trzeba popytać. Nic nowego z 26/30 na razie nie wychodzi. O, jakiś monit Appla 27 w proporcjach 16:9 z rozdziałką 2560x1440. Klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal2!omu$$ Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) w2558hc a ten. Widzialem go i sie zdziwiłem ze to tylko TN, bo w porownaniu do innych monitorow na tej matrycy mial obraz o niebo lepszy. Tylko zbedne dla mnie są te kamerki i głośniki ;/ moze ktoś miał albo zna link do recenzji w grach i filmach tego monitorka? do wyrwania jest za ok 1700 tutaj znalazlem ciekawe linki z tym monitorem: http://www.youtube.com/watch?v=0GOZ1VhmtrQ jak widac zarowno statycznie jak i dynamicznie prezentuje się ok, ale jak widziaem go w MM to obraz dziwnie drgał, natomiast tutaj na filmiku jakies pasy są. I tez nie wiem dlaczego tak mało się o tym monitorze ogolnie pisze. To jakis nowszy model czy ma jakies magiczne ukryte wady? Edytowane 1 Listopada 2009 przez Rafal2!omu$$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...