Didymos234 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 No więc o ile z procesorem nie było problemu, o tym wszystkie 3 płyty wydają się dla mnie identyczne: Gigabyte GA-MA770T-UD3P: http://www.agito.pl/plyty-glowne/gigabyte-...p.0.346765.html ASRock M3A785GMH/128M: http://www.agito.pl/plyty-glowne/asrock-m3...m.0.356384.html ASRock M3A785GXH/128M: http://www.agito.pl/plyty-glowne/asrock-m3...m.0.356385.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 jesli dobra integra Ci potrzebna to ta druga lub trzecia. PS. Módl się zeby Miguel707 nie zobaczyl tego tematu bo bedziesz mial przesrane;] masz utworzony jeden temat to w nim zadawaj pytania;] mozesz byc ukarany za zakladanie dwoch tematow w tym samym dziale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 M3A785GMH i M3A785GXH różnią się tym, że GXH to ATX, a GMH to mATX. Jeżeli nie jest Ci potrzebna integra to weź gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 :) Dzieki za konkrety. Powiedzcie tylko jak to możliwe, że AsRock z wbudowaną grafiką jest o 20zł tańszy... Co w tym momencie zrobić? Czy Gigabyte ma w takim wypadku jakiś sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 PS. Módl się zeby Miguel707 nie zobaczyl tego tematu bo bedziesz mial przesrane;] masz utworzony jeden temat to w nim zadawaj pytania;] mozesz byc ukarany za zakladanie dwoch tematow w tym samym dziale. Za późno. Na forum jesteś od ponad 4 lat, a nadal nie wiesz, że w takim wypadku po prostu pisze się nadal w tym samym temacie ewentualnie zmieniając jego nazwę? Opcji edit nie ma? Tak więc jest i kara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 :) Dzieki za konkrety. Powiedzcie tylko jak to możliwe, że AsRock z wbudowaną grafiką jest o 20zł tańszy... Co w tym momencie zrobić? Czy Gigabyte ma w takim wypadku jakiś sens? asrock jest drozszy, nie tanszy :) ale chyba warto doplacic te 20-30zł i miec zintegrowana grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Didymos234 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Zerknij w linki, Asrock jest tańszy. @Miguel707 - kara niepotrzebna, tym bardziej, że jak zauważyłeś - nie jestem tu nowy. Temat, który poruszałem wcześniej był bardzo ogólny, tutaj natomiast pytam konkretnie o wybór płyty. No, ale whatever, biorę na klatę i mam nadzieję że ktoś mi poradzi, którą płytę wybrać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 wez AsRocka i bedzie gitara;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Zerknij w linki, Asrock jest tańszy. dziwne zeby mATX byl drozszy od ATX, porownuj te same Standardy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...