yogurcik Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Problem polega na tym ze nie moge ustawic hasla do folderow ktore udostepniam w w2k nie mialem z tym zero problema ale tu w xp WRRRR help mimo ze dodam uzytkownika z kontem ograniczonym i tak hasla nie moge dowalic czemu jak to zrobic PLIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Co nikt nie wie ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofi Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Udostepnianie poprzez otoczenie sieciowe jest bardzo niebezpieczne :D NetBIOS Port 139 r00x ;D Zreszta bardzo zapycha kable :D Polecam udostepnianie poprzez RaidenFTPD lub Serv-U [servery FTP dla windy] ---- Nie bede sie chwialil tym co mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 a mozesz mi wytlumaczyc jak to robi ze "zapycha kable" ;]]]] ...bo jakos sie ucze juz dlugo o sieciach i jeszcze do tego rozdzialu nie doszedlem pozatym nie zawsze musisz miec wlaczonego netbiosa co do problemu to tu jest bardzo ladnie opisane wiec nie bede sie meczyl :P http://www.practicallynetworked.com/sharin...aring/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja slyszalem, ze netbios wysyla duzo smieci :P ale czy to prawda ?? nie wiem :P nie uzywam, bo nie jest mi do zycia potrzebny :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Nie wiem czy mnie zrozumieliscie mi chodzi zeby dany folder ktory udostepniam byl na haslo tak jak w win 98 itp bo w xp prof jakos tego nie ma albo nie moge znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 najprosciej to wylacz konto goscia i wtedy bedzie trzeba podac haslo IPC$ a jak nie to porob konta z roznymi uprawnieniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 jednym slowem xp do [gluteus maximus] :((((((((((((((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dokladnie :) dlatego jak uzywam czegos z rodziny NT to tylko w2k ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dlatego zawsze uzywalem w2k ale mnie pokorcilo na xp bo na 2000 jakos gry nie chca chodzic ale dochodze do wniosku ze w2k jest the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...