travis1234 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam Moze mi ktos doradzic jaki mam kupic router bo nie mam zielonego pojecia. Mam internet 1mb z multimediow. Dom ok. 100m2. I teraz tak: chcialbym podlaczyc laptopa bezprzewodowo i zeby byl zasieg w calym domu i przed domem czyli powiedzmy 10-15 metrow w kazda strone od routera oraz komp stacjonarny przewodowo. I to by bylo tyle. A cena to mysle ze tak do 200zl. Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompanka Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 tematów tego typu jest mnóstwo, wystarczy poszukać... ja już gdzieś tu się produkowałam na temat tp-linków, proponuję obracać się właśnie wśród modeli tej firmy, wybór jest naprawdę duży, więc najlepiej skonsultuj się z obsługą sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...