wladziu Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam, Szukam czegos 15 calowego dla studentki w cenie do ok. 1700, ale oczywiscie im taniej tym lepiej. Dobrze by było gdyby był z klawiaturą numeryczną i koniecznie z kamerką (do skajpa). Co mozecie polecic na szybkiego, w gre wchodza sklepy internetowe, allegro oraz sklepy Saturn, MediaMARKT itd. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 standard -> asus k50IJ || lenovo G550 lenovo dlużej potrzyma na baterii, asus ma lepszą(szybszą) gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 standard -> asus k50IJ || lenovo G550 lenovo dlużej potrzyma na baterii, asus ma lepszą(szybszą) gwarancje To prawda ze chlodzenie piszczy w Lenovo? Który mimo podobienstw bedzie lepszy z tych 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suluben Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 To prawda ze chlodzenie piszczy w Lenovo? (...) Moja obywatelka życia ma podobny model jako laptop słuzbowy w pracy i potwierdzam, że wiatrak w tym notebooku (Lenovo) jest dość głośny, a jego dźwięk bywa irytujący. Poza tym, ekran nie jest zbyt dobrej jakości. Mój starszy o kilka lat laptop FS Lifebook 8010 jest znacznie cichszy (przy przeglądaniu Internetu w ogóle go nie słychać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Szczerze odradzam Lenovo. Wszystkie modele tego pseudoproducenta (nie licząc naprawdę drogich) sa bardzo kiepskie. Zrobili sobie markę na IBM i trzymają wysoką sprzedaż kiedy tak naprawdę to tylko chińszczyzna. FS zresztą podobnie. Takie moje odczucie :-) Polecam Asusy K50 w tej cenie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suluben Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 (...) to tylko chińszczyzna. FS zresztą podobnie. Takie moje odczucie :-) (...) Teraz to prawie wszystko z Chin. Ale akurat Fujitsu Siemens jest w relatywnie dużej części "Made in Germany", szczególnie seria Lifebook. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladziu Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) Czy celeron M 1.8ghz T3000 bedzie duzo gorszy od Pentiuma M 2Ghz T4200? Warto 100zeta dokladac, tym bardziej ze to dla studentki? Co myslicie o Lenovo SL500? Edytowane 5 Listopada 2009 przez wladziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...