spjer86 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Elo. Mam zamiar kupić procka do mojej platformy. Ten -> AMD Athlon II x3 425 s.AM3 BOX. Box za ra za okno by poleciał ;] wiec wole nie ryzykować i od razu podłączyć blok wodny :) Config obecnie: CPU: Brak sprzedany MOBO: Gigabyte GA-M57SLI-S4 rev 2.0 bios FHK z możliwością obsługi procków z am3 RAM: 1GB GoodRam 800MHz i 1GB Kingston 667MHz XD co dziwne dobrze się kręciło to :D HDD: Seagate 320GB do wymiany!!! bo to tragedia GPU: Asus Glaciator HD4850 512/1GB -> glaciatora zastąpi z czasem blok wodny ;] tylko nie wiem jaki xD DVD-RW: LG i Samsung Czytnik kart 3 wentylatory 120mm PSU: Chieftec 400W Czuje że z OC mój chifek sobie by już nie poradził. Po zmianie psu na modecom carbon 620W będę zajmował sie OC. Czy ta płyta sobie poradzi z OC? Na biosie FG 4600+ szedł na luzie na 3.5GHz ale to jak miałem 8500GT przy radku zasilacz odcinał prąd :D gdy gre włączałem. Jak z tym FHK ma ktoś jakieś info na ten temat? EDIT W późniejszym czasie byłaby zmiana MOBO i ramu :) Edytowane 2 Listopada 2009 przez spjer86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...