Skocz do zawartości
pit

neo+ w maju taniej

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem tylko ze stare neo 256kb/s bylo droższe od neo+ 512kb/s :!: (coś koło 300 zl). Tak ze nie podejmuje sie zgadywac ile może kosztować neo+ 1 Mb/s (o ile go w ogóle zrobią). Jeżeli jednak dalej beda sie bawic w zmienne IP itd to powinno być tańsze od DSL 1Mb/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To pytanie powtórzę w kilku postach w nadziei , że ktoś mi szybko podsunie jakieś rozwiązanie.

Otóż postanowiłem nie katować się więcej na modemie i założyć sobie Neostradę. Przez miesiące wakacyjne jest promocja w której : aktywacja 200 zł. , wykupujesz modem za 200 zł. , przez lipiec i sierpień po 2 zeta, pozniej 199. Drogo jak z zboże ale co k.... zrobić  :lol: 

I tu Zonk  :!:  Wcześniej Ci zdziercy oferowali modem który pykał przez RJ45 i sieciówki. Teraz się chamstwo wycwaniło , i zeby się ludzie nie dogadywali i brali Neostrady na spółke wprowadzili modemy łączone przez USB. :!: 

Ja mam taką sytuację, że mam dwa komputery , które nie stoją obok siebie. Czy w tej sytuacji mogę jakoś zrobić połączenie do dwóch komputerów skoro w modemie Neo jest tylko jeden wtyk USB  :?: 

Chciałbym, aby dwa kompy chodziły niezależnie, aby jeden nie musiał udostępniać połączenie drugiemu bo wtedy oba musiałyby być włączone .

Ma ktoś jakiś pomysł  :?: :P

Stary , ale się powielasz 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi