Skocz do zawartości
kwscore

Blok Wodny Cpu Jaki ?

Rekomendowane odpowiedzi

W przyszłym tyg chcę zakupić nowy blok cpu pod 775 na złączki skręcane 13/16 stary Prison MNP V3 idzie do szafki zastanawiam się

nad HEATKILLER 3LT

http://www.cooling.pl/watercool-hk-cpu-lga...ukt,551717.html

cooling prawdopodobnie będzie miał nowego Swiftecha Apogee XT kiedy dokładnie nie umieli powiedzieć

teraz nie wiem czy czekać na XT czy brać HEATKILLER 3LT :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli stać cie na XT to lepiej poczekaj blok jest bardziej przyszłościowy

Napisz do cooling.pl kiedy będą mieli ewentualnie czy mogli by sprowadzić ten blok dla ciebie

Edytowane przez bula01

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sęk w tym że oni sami nie wiedzą kiedy będą mieli XT na sklepie

chyba jednak wezmę tego HEATKILLER tylko będę musiał dokupić jeszcze jeden adapter obrotowy taki jak ten http://www.angela.pl/p5280,bitspower-adapt...1-4-bp-45r.html jednego już mam bo chyba nie wkręcę złączek 13/16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bezposrednio nie wejda, nie zakręcisz ... Apogee XT własnie taki problem przewidział i tam jest mozliwosc zmiany utworów w topie :) Takie bitsy masz tez w coolingu :) wiec mozesz brac zamawiając bloczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko że zamówiłem niklowane w coolingu mają tylko srebrne

tak się zastanawiam bo w angela mają już D-teka V2 jak użył bym takich samych obrotowych 45 weszły by na tego V2 czy nie ma szans ?

Edytowane przez kwscore

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi