kwscore Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 W przyszłym tyg chcę zakupić nowy blok cpu pod 775 na złączki skręcane 13/16 stary Prison MNP V3 idzie do szafki zastanawiam się nad HEATKILLER 3LT http://www.cooling.pl/watercool-hk-cpu-lga...ukt,551717.html cooling prawdopodobnie będzie miał nowego Swiftecha Apogee XT kiedy dokładnie nie umieli powiedzieć teraz nie wiem czy czekać na XT czy brać HEATKILLER 3LT :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula01 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Jeżeli stać cie na XT to lepiej poczekaj blok jest bardziej przyszłościowy Napisz do cooling.pl kiedy będą mieli ewentualnie czy mogli by sprowadzić ten blok dla ciebie Edytowane 3 Listopada 2009 przez bula01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 sęk w tym że oni sami nie wiedzą kiedy będą mieli XT na sklepie chyba jednak wezmę tego HEATKILLER tylko będę musiał dokupić jeszcze jeden adapter obrotowy taki jak ten http://www.angela.pl/p5280,bitspower-adapt...1-4-bp-45r.html jednego już mam bo chyba nie wkręcę złączek 13/16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 bezposrednio nie wejda, nie zakręcisz ... Apogee XT własnie taki problem przewidział i tam jest mozliwosc zmiany utworów w topie :) Takie bitsy masz tez w coolingu :) wiec mozesz brac zamawiając bloczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) tylko że zamówiłem niklowane w coolingu mają tylko srebrne tak się zastanawiam bo w angela mają już D-teka V2 jak użył bym takich samych obrotowych 45 weszły by na tego V2 czy nie ma szans ? Edytowane 3 Listopada 2009 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 przy złaczkach kontowych obrotowych mozesz zawsze tak ulożyc weze zeby byly od siebie obrócone o 180 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...