mack Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 przekładałem bebchy ze starej obudowy do nowszej, po przełozeniu i próbie uruchomienia na monitorze nic się nie wyświetla a głośniczek piszcze 1 krótko i 2 razy długo. nie znam nawet dokładnych danych co do sprzętu bo jest bardzo stary, mogę podać orientacyjnie proc 600-800hz płyta compaq grafika zintegrowana 2x128mb sdram po odłączeniu ramów dysków klawiatury problem jest cały czas taki sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Złóż komputer na pająka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 komputer złożony na pająka - problem taki sam. kod błędu wg biosu AMI to błąd karty graficznej. cokolwiek mogę zrobić czy kupić nową ( starą ) płytę główną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Możesz zrobić Clear cmos, spróbować na jednej kości pamięci w każdym slocie po kolei. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 zrobiłem to wcześniej. lipa. bez ramu i tak powinien odpalić grafikę i pokazać ze nie ma ramu czyż nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 dobra temat do zamknięcia. płyta poleciała do kosza. dzieki za starania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...