bull_terrier Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Mam problem z w/w karta. Jakiś miesiąc temu wgrałem jej biosik który jest na sirius'e i od tamtej pory co jakiś czas pojawiały się problemy przy odpalaniu kompa tzn. wyskakiwały jakieś "krzaki" przy starcie i komp się wieszał. Teraz jest tak coraz częściej, doszło nawet do tego, że potrafi sie sam zrestartować będąc w windzie. Jesli ktoś z was wie skąd można ściągnąć lub posiada oryginalny biosik do herculesa 9500pro na infeonach 3,3 to byłbym wdzięczny za taką informację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 chyba radki herca 9500pro maja pamiatki 3.0 , jak chcesz to moge tobie wyslac taki bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 z tego co sie orentuje to sa 3,6 3,3 i 3,0 ja posiadam 3,3 infeon'a i takiego szukam, bo chce oddac na gwarancji, ale jesli mozesz to wrzuc mi na @. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...