ChrisG Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 Wlasnie nabylem ten zasilacz a podlacze go dopiero za 2 dni.Moze znacie jakies linki do recenzji tego zasilacza a moze ktos go posiada to podzielil by sie opinia.. http://www.compusa.com/products/product_in...0927&pfp=BROWSE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 gratuluje bardzo dobrego zakupu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrucha Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Wlasnie nabylem ten zasilacz a podlacze go dopiero za 2 dni.Moze znacie jakies linki do recenzji tego zasilacza a moze ktos go posiada to podzielil by sie opinia..Good choise opinia i mały test 430-ka na Anandtech 380-ka u Toma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ile dales i gdzie kupowales? napisz jak smiga jak uruchomisz, glownie chodzi mi o glosnosc/cichosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 lord szum: o glosnosci bylo, szukaj, cichszego zasilacza jak truepower nie znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 spoko, ale nie ma to jak informacja z pierwszej reki od nowoupieczonego posiadacza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ile dales i gdzie kupowales? napisz jak smiga jak uruchomisz, glownie chodzi mi o glosnosc/cichosc. Link jest w poscie gdzie kupilem a jak to chdzi napisze jak wroce na sobote do New Yorku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 hmmm, jestem ciekaw porowania glosnosci z Chiefteciem DF... no, ale te 430W powala na kolana 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ciekawe ile by kosztowała wysyłka do Polski...? Nie ma to jak mieszkać w USA - tam wszystkiego do kompa więcej, taniej niż w Polsce a zarobki troooooooooooochę większe....... Więc co ja tutaj jeszcze robię???? Chcę się przeprowadzić!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 wysylka chyba nie oplacalna, te zasilki sa troche ciezkie i cena koncowa z przesylka wyszla by porownywalnie jak w PL, a na miejscu masz chociaz serwis od razu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Chris? I jak, jak sie sprawuje Ci ta zasilka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...