scoobydoo19911 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 witam Mam taki mały problem. Mianowicie chciałbym sprawdzić jakie części są w moim k800i, a nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Głównie interesuje procek, układ graficzny i ram. Czy wogóle da się to zrobić? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Na forum posta napisac potrafisz, ale wygooglac sobie info o telefonie to juz zbyt duzy wysilek ? :D http://pl.wikipedia.org/wiki/Sony_Ericsson_K800i - 222MHz, 64MB RAM. Uklad graficzny ? Na bank nie posiada akceleratora 3D (W900i juz np. ma...) Dalej sobie juz chyba sm poradzisz, nie ? (no offence, ale drazni mnie jak ktos za wszelka cene unika wysilku...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na forum posta napisac potrafisz, ale wygooglac sobie info o telefonie to juz zbyt duzy wysilek ? :D Sony_Ericsson_K800i - 222MHz, 64MB RAM. Uklad graficzny ? Na bank nie posiada akceleratora 3D (W900i juz np. ma...) Dalej sobie juz chyba sm poradzisz, nie ? (no offence, ale drazni mnie jak ktos za wszelka cene unika wysilku...) No chyba on nie ma 64 mb ram tylko 64 mb zwykłej pamięci którą można rozszerzyć o kartę pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...