Razerv2 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Panowie krótko i na temat -który: Be-quiet Straight Power E7-550W vel Be-quiet Straight Power E7-600W czy Antec TruePower New 550W TP-550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja myślę że potrzebujesz Corsair 1000W [CMPSU-1000HXEU], ale też mogę się mylić , może byłoby prościej jakbyś podał konfig. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuey Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) kolega sie nie pyta jakiej mocy zasilaczy tylko jaki model konkretnie z wymienionych. moim zdaniem Antec jak najbardziej. Edytowane 4 Listopada 2009 przez fuey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja tam widzę 2x be quiet sp e7 różniące się mocą , w związku z brakiem znaczących różnic w wykonaniu między nimi , trzeba kierować się właśnie mocą zasilacza , a żeby kierować się mocą pasowałoby wiedzieć do jakiego kompa ma być włożona zasiłka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razerv2 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Podałem dwie propozycje z be Quite dlatego,że różnica między nimi w cenie jest niewielka. Antec czy be quite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Antec ma modularne okablowanie , jeśli cena zbliżona do bq to jest oczywistym wyborem. Ale mimo wszystko jakbyś podał konfigurację to może dało by się lepiej poradzić (np do kręconego i7 z mocną grafą te zasilacze są za słabe :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razerv2 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 CPU-AMD 6400+ GPU - ATI 5850 (wiem, że to śmierć dla procka ....) RAM- 4GB HDD- 2xWD 500 GB, 1xBaracuda 500 GB ...standardowo nagrywarka i 4 wiatraki w obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 BQ L7 530W i zbieraj na wymianę proca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...