bagienny Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Serwis PurePC wraz z firmą Sapphire ma zaszczyt zaprosić swoich czytelników do udziału w kolejnym konkursie. Tym razem do zgarnięcia 3 nowoczesne karty graficzne z serii Sapphire Radeon HD 5000! Wystarczy odrobina czasu i umiejetność wprawnego korzystania z wyszukiwarki internetowej ;-) Wszystkie szczegóły, jak również regulamin zabawy odnaleźć można na specjalnie przygotowanej stronie konkursowej. Komentarze dotyczące konkursu prosimy umieszczać w odpowiednim wątku na forum (czyli właśnie tu :mrgreen:). Powodzenia misie-pysie! Edytowane 4 Listopada 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Zacnie, juz mam 1, jeszcze 3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Konkurs ciekawy, choć może zdjęcia kart to już za duża podpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Właśnie uświadomiłeś mi, że to są linki. A ja głupi w google szukalem. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 to i szczecsia sprobuje ps doszlo wam potwierdzenie na maila? bo mi nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja dostałem od razu. Miałem napisać pewną podpowiedź, ale nie będę sobie konkurencji robił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spider Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Hehe super konkursik odpowiedzi wysłane ale nadal nie mam potwierdzenia na e-mail a adres e-mail podałem to samo co mam tu na forum. PS. doszło po 15 minutach post do usunięcia. Edytowane 4 Listopada 2009 przez Spider Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 AAAA zapomniałem o pudełkach i wysłałem same nazwy postaci.. FUCK! Mogę wysłać jeszcze raz? Czy przepadło ... ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micx Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja także proszę o ratunek, podczas przełączania zakładek tak się zakręciłem że wysłałem pusty formularz, tylko nick i mail :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrak_ Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 AAAA zapomniałem o pudełkach i wysłałem same nazwy postaci.. FUCK! Mogę wysłać jeszcze raz? Czy przepadło ... ? :( I o to chodziło ;) Pytania konkursowe - Jak nazywa się postać znajdująca się na pudełku karty...: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Odpowiedzi wysłane ;) P.S. Czy w ogóle komuś doszło potwierdzenie na maila ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) ta ale na pudelku i na karcie występują takie same postacie :lol: mi nie doszlo Edytowane 4 Listopada 2009 przez kub3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Mi potwierdzenie doszło od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Panowie Kojot i Micx, wasze puste głosy zostaly usunięte - możecie oddać je jeszcze raz. Przepraszam za to niedopatrzenie, formularz został już poprawiony. Jeśli ktokowiek inny oddał głos uzupełniając wszystkie pola - nie mogę go anulować. Osoba o e-mailu: mko****ac@tlen.pl - staraliśmy się, ale serwer tlenu nas nie chce. Wszytkich innych użytkowników poczty w tej domenie ostrzegam, że potwierdzenia mogą nie dochodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kub3n Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 a ja? rowniez w tlenie, i potwierdzenie nie doszlo, zgloszenie puste czy poprostu kwestia tylko i wylacznie potwierdzenia ktore juz nie dojdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Jest duże prawdopodobieństwo, że na pocztę na tlenie potwierdzenie w ogóle nie dojdzie. Nie twierdzę, że żaden użytkownik ichniej poczty go nie otrzyma, ale mogą być problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) I o to chodziło ;)Jakiś zamotany dzisiaj jestem. To przez to że przez pracę na poprzedni konkurs spałem nie całe 5h :lol2: . Sorrki. Co do potwierdzenia, mi doszło. Z Gmailem jak zwykle nie ma problemów. Pozdro, bardzo fajnie zrobiliście że jest tyle konkursów.. Mam tylko nadzieje że coś wreszcie wygram! :D Edytowane 4 Listopada 2009 przez david11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Co do 5850 to kompletnie nie mam pewności czy dobrze trafiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Nie zrozumiałem chyba do końca konkursu. Miałem znaleźć zdjęcie pudełka i spisać tylko imię tej osoby z tamtej strony ze zdjęciami? Czy musiałem szukać dokładnej nazwy w googlach? Edytowane 4 Listopada 2009 przez Krzychu95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Podpowiem Ci "Jak nazywa się postać znajdująca się na pudełku karty" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu25 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 To chyab dobrze zrozumiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Mi także doszło od razu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Moim skromnym zdaniem konkurs znacznie bardziej user-friendly. Poszło. Mam nadzieje, że wreszcie się do mnie uśmiechnie szczęście, bo czekam na SW:TFU, a staruszek 7600 może nie wydolić :) Dla administracji szacun, za podtrzymywanie trendu konkursowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Panowie i Panie, proszę was - to jest niepoważne. Konkurs polega na napisaniu imion postaci znajdujących się na pudełkach odpowiednich kart. IMION - no more, no less. Nie wstawiajcie tam proszę linków do zdjęć, forów, recenzji, fejsbóków. Ma być tylko imię postaci. Rozumiemy się? Edytowane 4 Listopada 2009 przez bagienny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Jest duże prawdopodobieństwo, że na pocztę na tlenie potwierdzenie w ogóle nie dojdzie. Nie twierdzę, że żaden użytkownik ichniej poczty go nie otrzyma, ale mogą być problemy.dla mnie na końcówkę o2.pl przylazło migusiem. warto dodać że mając mejla na tlenie ma się do mejla przypisane trzy końcówki. o2.pl tlen.pl i coś tam jeszcze. może określisz konkretniej czy chodzi ogółem o pocztę o2 czy o którąś z końcówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 dla mnie na końcówkę o2.pl przylazło migusiem. warto dodać że mając mejla na tlenie ma się do mejla przypisane trzy końcówki. o2.pl tlen.pl i coś tam jeszcze. może określisz konkretniej czy chodzi ogółem o pocztę o2 czy o którąś z końcówek. o2.pl, tlen.pl, go2.pl i prokonto.pl - na go2 dostałem od razu potwierdzenie, więc dziwne że sam tlen się wysypał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 o2.pl, tlen.pl, go2.pl i prokonto.pl - na go2 dostałem od razu potwierdzenie, więc dziwne że sam tlen się wysypałmoże sam tlen (program) ma coś z tym wspólnego :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Cóż, na razie mam tylko jeden odrzut w domenie o2, więc może nie jest źle. Swoją drogą naprawdę nie ma się co przywiązywać do tych potwierdzeń. Skoro strona konkursowa napisała, że zgłoszenie przyjęła, to znaczy, że to zrobiła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 W polu "nick" podałem login do serwisu a nie nazwę wyświetlaną, ale chyba to nie powinno sprawić problemu. Tak mi się przynajmniej wydaje [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankoo Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Kurczę, ale paniusi z Sapphire Radeon HD 5850 nie ma na facebooku... tzn. dwie są podobne, ale jednak inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...