Gość Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Jak nie ma jak jest... okulary ma jak denka od słoików więc nie trudno ją rozpoznać. Edytowane 10 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klakier_MP Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Na gmaila potwierdzenie przyszło odrazu. Konkursiwo świetne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlack Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Mi na gmaila również po sekundzie doszło. P.S. To mój pierwszy konkurs. Ciesze się że wygram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Kurczę, ale paniusi z Sapphire Radeon HD 5850 nie ma na facebooku... tzn. dwie są podobne, ale jednak inne. Dzięki za podpowiedz, szukałem po googlach, w języku angielskim i ani jednego nicka nie mogłem znaleźć a teraz mam wsio. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 No i nie ma już sensu brać udział w konkursie skoro ath już tam jest ;] btw, good job frankoo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Poszło ^_^ Może być i 5770 hehe.A potwierdzenie przyszło expresem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigMac Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Kolejny bardzo udany konkurs z fajnymi nagrodami - tak trzymać! ;] Oczywiście również spróbowałem szczęścia - jak wyjdzie? Zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Poszło. Może tym razem się uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sapy Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 No i poszły kunie po betunie :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Przypominam, że nie każdy musi pisać "poszło" - organizatorzy konkursu na pewno o tym się dowiedzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Na gmaila potwierdzenie przyszło odrazu. Konkursiwo świetne! Mi na gmaila również po sekundzie doszło. P.S. To mój pierwszy konkurs. Ciesze się że wygram :) A do mnie na gmaila, dla odmiany nie dotarło, choć czekałem długo i cierpliwie a samo zgłoszenie niby zostało wysłane poprawnie. :sad: Tak czy inaczej cieszę się, że ten konkurs w ogóle powstał. Trzymam kciuki by było ich jak najwięcej. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 A do mnie na gmaila, dla odmiany nie dotarło, choć czekałem długo i cierpliwie a samo zgłoszenie niby zostało wysłane poprawnie. :sad: Tak czy inaczej cieszę się, że ten konkurs w ogóle powstał. Trzymam kciuki by było ich jak najwięcej. B-)Podaj mi swojego maila na PW, sprawdzę o co chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delfin95 Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) Na wp od razu doszło potwierdzenie. Pierwszy raz biorę udział w jakimkolwiek konkursie internetowym, może się poszczęści ;) PS. Nigdy nie miałem szczęścia w takich sprawach, ale trzymam kciuki B-) Edytowane 18 Listopada 2009 przez Delfin95 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaradas Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Uff, mało co zapomniałbym o konkursie, ale poszły odpowiedzi i meil z potwierdzeniem na tlena szybko przyszedł. No teraz tylko czekać na wyniki losowania, a przyznam że nawet HD 5750 byłby lepszy od mojej integry HD 3200 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Konkurs nie miał czasem trwać do 18 listopada ? A widzę,że można dalej nadsyłać odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikk Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 No coz ... Trudno ze czasu nie mieli , stronke usunac ;) Mozliwe , ze odpowiedzi nadeslane dzisiaj , nie beda braly udzialu w losowaniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Konkurs nie miał czasem trwać do 18 listopada ? A widzę,że można dalej nadsyłać odpowiedzi.Not really - formularz jest niekatywny. Swoją drogą wszystkie zgłoszenia wysłane dzisiaj są naturalnie nieaktualne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniapek Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 a kiedy wyniki ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Wyniki konkursu zostaną ogłoszone w ciągu 72 godzin od daty jego zakończenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sapy Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Prawidłowe odpowiedzi: ATI Radeon HD 4890 Toxic: Magius ATI Radeon HD 5770: Rubi ATI Radeon HD 5850: Silvina ATI Radeon HD 5870: Selena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikk Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Moze cos wygram :) Odpowiedzi udzielone poprawnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 czyli wyniki regulaminowo miałyby byc w sobotę do północy? Znaczy że w poniedziałek powinniśmy wiedzieć czy się poszczęsciło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikk Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 Wyniki powinny sie pojawic do soboty godz 23:59 , ale jest mozliwosc ze beda np jutro rano ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Będą kiedy będą. Nie widzę sensu ciągłego komentowania tego. Życzę sobie i innym wygranej ;) Edytowane 21 Listopada 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniapek Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 72 godziny, została już tylko jedna :)? Po prostu jestem ciekaw kto wygra, super nagrody, jestem pewien, że to nie będę ja, bo przecież ja nie moge wygrać.... no ale czekam i czekam, średnio co godzine patrze czy sa już wynik i nic ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagienny Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 72 godziny, została już tylko jedna :)? Po prostu jestem ciekaw kto wygra, super nagrody, jestem pewien, że to nie będę ja, bo przecież ja nie moge wygrać.... no ale czekam i czekam, średnio co godzine patrze czy sa już wynik i nic ;/Zostało nawet mniej ;> http://www.purepc.pl/o_serwisie/wyniki_konkursu_sapphire_0 częstujcie się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Gratki dla zwycięzców (w domyśle: k...a mać znowu nie ja, f..k- znowu zerówy, byle do następnego konkursa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 kurcze, znow sie nie udalo : < Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Gratuluję zwycięzcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david11 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Gratsy dla zwycięzców ;). P.S Swoją drogą dziwi mnie dość duża ilość nie poprawnych odpowiedzi, jak na taką ich łatwość :D. No i przydał by się następny konkurs, bo w tym nie wygrałem :E :E :E. Edytowane 21 Listopada 2009 przez david11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...