fiszer Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 czy ktos cos wie jak jest z wydajnoscia podkrecania na JAMICON ach dokladniej chodzi mi o te nowe modele ( nie koniecznie TYPHOON) chcialem kupic tym czasowo Jamicon JMC1060BP cena wyglada swietnie co do parametrów: http://www.jamicon.com.pl/rozne/jmc1060.htm i teraz pytanie co wy o tym myślicie :twisted: doner :evil: ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 SZUKAJ. Nie kupuj tego Coolera. Lepiej Spire Falcon Rock II :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 chyba ze lubisz odglos suszarki do wlosow to wtedy "bierz jest super!". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojzuk Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 mam wentylator tej firmy dokladnie model 790bp, uzywam pol roku i nie jestem bardzo zadowolony z powodu jego głośności słychać go bardzo nawet za zamkniętą obudową, a temperatura athlona 1700+ podkreconego na 2000+ okolo 50st. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoiYa Opublikowano 23 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2003 Jedyny fajny coolerek w przystępnej cenie z JAMICONA to model 1030 - wygląda tak jak 1060 ale ma miedziany rdzeń. I wcale nie jest z nim tak źle jak napisał zgred "suszarka do włosów", bo i 1030 i 1060 mają takie same, ciche (2500rpm), i całkiem wydajne wentylatorki. Sam używałem 1030 przez jakieś 3 miesiące na XP1700+ DUT3C @ 2200MHz @ 1,8V i miałem jakieś 51C max w stresie. A Typhoon jest naprawdę niezły, zobacz sobie reckę na http://www.frazpc.pl/drukuj/A/118. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...