reyden Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Jest jakis darmowy pakiet do konservacji kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Gotowego nie ma, ale jest sporo darmowych programów które łącznie mają mozliwości nawet większe od NU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Do defragmentacji: Diskeeper Lite - darmowy napewno W stylu NDD to nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Do defragmentacji: Diskeeper Lite - darmowy napewnoDK Lite nbie jest darmowy , nie ma ograniczeń czasowych ale ma zablokowane pewne funkcje ( dopiero rejstracja go odblokowuje [chyba płatna ] ) Co do samego progsa , u mnie zatrzymał sie na 40 %i padł , Speeddisk robił to lepiej A co do NU , do zdeinstalowałem NSW 2003 ( zawierał NU 2003 i goback ) i wrociłem do NU 2002 NSW 2003 nie chciał mi chodzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Jeśli chodzi o czyszczenie rejestru, niepotrzebnych plików i innych operacji to polecam darmowego jv16 PowerTools (kiedyś to się chyba nazywało regcleaner) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 A ja polecam wlasne sprawnosci intelektualne i manualne :wink: . NU to syfiasty pakiet psujacy wiecej w systemie niz naprawiajacy. Ja od totalnej zalamki systemu spowodowanej NAV sam oczyszczam kompal Tobie tez to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...